SmartBuy Glasses – Jimmy Choo Sunnies

Mijn summer musthave is without a doubt een zonnebril. Ik gebruik mijn brillen niet alleen tegen de zon, maar ook om een bad-hair-day te verbloemen. Mijn nieuwste Jimmy Choo sunnies zijn van SmartBuy Glasses.

SmartBuy Glasses is een shop die brillen, sportbrillen en zonnebrillen (op sterkte) en lenzen vekopen. De verzending is gratis bij de shop en je hebt 100 dagen retourrecht! De shop verkoopt een ruim assortiment aan modellen en merken. Gelukkig kun je dankzij de handige filters de perfecte bril eruit halen.

De shop verzendt uit hun logistieke centra in Duitsland, Italië, Amerika, Australië of Hong Kong. Per bril wordt er dan ook duidelijk aangegeven hoe lang de verzending zal zijn, bij de ene bril is dit verzending op de volgende werkdag en bij de andere bril heb je hem binnen 5-11 werkdagen in huis. No worries als je douanekosten hebt: dit vergoed de shop allemaal! Goede service!

Ik bestelde de Cora bril van Jimmy Choo. Helaas is hij inmiddels in deze kleur uitverkocht, maar je kunt hem wel nog in het wit bestellen. Ook lijkt het Fabry model van Jimmy Choo een beetje op deze bril, die te koop is in 5 verschillende kleuren. De bril heeft glitterdetails op de pootjes die de bril erg bijzonder maakt. Ook krijg je hem geleverd in een enorm chic (en handig!) hoesje. Dankzij het blauwe montuur past de bril overal bij en dankzij de blauwe glazen ziet de wereld er erg rustig uit. Ik vond de bril door te zoeken op vierkante en ovale modellen, dit zou namelijk het best bij mijn hoofd moeten staan. Altijd handig om dit even te googelen, voordat je opzoek gaat naar de perfecte bril!

De meeste brillen zijn afgeprijsd bij Smart Buy Glasses, omdat ze verstuurd worden vanuit leveranciers. Hierdoor duurt het soms wat langer, maar kun je wel een hoop besparen. Ik had mijn bril met 5 werkdagen in huis en ben er erg blij mee! Ook kun je dus brillen op sterkte bestellen bij de shop, mocht je dit niet helemaal durven of zeker weten, dan kun je altijd de klantenservice raadplegen. Ik kan je vertellen dat die enorm behulpzaam zijn!

 

Wat vind jij van mijn nieuwe sunnies?

Misschien vind je dit ook leuk:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *