Cluse- New Product Launch

Cluse is een Amsterdams horlogemerk, wat bekend staat om de elegante en minimalistische horloges. Sinds gister heeft het merk ook armbandjes aan zijn assortiment toegevoegd, met dezelfde herkende stijl! Ik laat je mijn nieuwe armcandy zien en vertel je meer over het merk. Met de code “NONSTOPNIKKINL15” krijg je tot 16 september 15% korting!

Over Cluse

Cluse hecht veel waarde aan eenvoud, elegantie en minimalisme. Het merk is ontstaan in Amsterdam en hier zit dan ook een atelier. Inmiddels verkoopt het merk horloges in allerlei modellen, kleuren en maten, ook bijvoorbeeld leuke marmerprintjes en metallic bandjes. Het fijne aan de horloges is ook, dat je de bandjes kunt wisselen in zo’n beetje iedere kleur van de regenboog, zodat je horloge bij iedere outfit matcht. De horloges zijn te koop vanaf €89,95, de bandjes vanaf €29,95. Inmiddels verkoopt het merk dus ook armbandjes, die (hoe kan het ook anders?) enorm leuk te mixen & matchen zijn bij de horloges. Er zijn 4 soorten armbanden: Bangles, cuffs, chains en velvet armbanden.

Cluse verzendt wereldwijd gratis en in Nederland, België en Duitsland heb je je bestelling al binnen 1-2 werkdagen in huis.

Mijn armparty

Ik draag de La Vedette Rose Gold Black/Black, een zwart horloge met een zwarte plaat en rose gouden details. De kast van het horloge is 24 mm en hierdoor inderdaad erg minimalistisch en stijlvol. Dit soort horloges vind ik perfect voor bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek of een net feest. Het horloge kost €89,95.

Bij het horloge matchte ik het een schattig rose gouden armbandje met hexagon bedeltjes eraan. Het armbandje kost €39,95. Samen levert het een mooie, chique en stijlvolle armparty op en daar ben ik erg blij mee! Ook omdat ik nog geen rose sieraden in mijn collectie had.

Helaas zijn de foto’s van het horloge in (always) rainy Amsterdam gemaakt en is het door de spetters net alsof het horloge een printje gekregen heeft, vandaar nog even de productfoto’s erbij. De wijzerplaat is namelijk echt 100% zwart!

 

Heb jij al een Cluse armparty?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *