Mrs. Highbrow – Wenkbrauw make-over

Ik kon wel wat “me-time” gebruiken and so could my brows.. Er zat geen model meer in en met wat make-up waren ze dan ook amper meer te redden. Daarom besloot ik langs te gaan bij Mrs. Highbrow; een super populaire brow salon in Amsterdam!

Mrs. Highbrow

Over Mrs. Highbrow

Mrs. Highbrow was de eerste brow bar in Nederland. Inmiddels hebben ze twee locaties: in de van Woustraat (de Pijp) en in de Oude Leliestraat (heel dicht bij de dam!). In beide salons word dagelijks bij klanten gezocht naar de “perfecte brow”, door middel van waxen, epileren, threading (=epileren met een touwtje), kleuren en make-up. Beide salons zijn dinsdag tot en met zaterdag geopend. Maar let wel: de salons zitten echt iedere dag vol, dus loop niet zomaar binnen en maak vooraf een afspraak! Dit kun je hier doen.

Het leuke is dat de salon ook echt zijn eigen make-up lijn ontwikkeld heeft met pomade’s, brow pencils, highlighter pencils, kwastjes en brow gels. Je hier advies over geven enje er mee helpen doen ze dan ook graag! Je kunt de producten ook online kopen. 

Review Mrs. Highbrow

Mijn behandeling

Ik ging langs bij de Salon in de Oude Leliestraat, heen ben ik heengegaan met de tram vanaf Amsterdam CS (1,2 of 5 naar de Dam) en terug ben ik gaan lopen naar het station. Oftewel: een behandeling bij deze salon is perfect te combineren met een dagje Amsterdam, want hij ligt echt midden in het centrum.

Ik wist eigenlijk niet wat ik wilde met mijn wenkbrauwen, dat wilde ik liever aan Manouk overlaten. Uiteindelijk hebben we besloten dat het niet slim was om mijn wenkbrauwen te gaan verven, aangezien deze al donker genoeg zijn en het anders te hard zou worden. Verder heeft Manouk ze in model gebracht door middel van epileren, waxen en threaden. Ik ben inmiddels wel wat gewend, dus ik vond het een vrij relaxte behandeling! Daarna heeft Manouk mij nog een lesje in het opmaken van je wenkbrauwen gegeven. Dankzij Manouk weet ik nu een beetje hoe ik mijn wenkbrauwen in model kan brengen met pomade en een kwastje!

Een behandeling voor Highbrow waxing or threading en een finishing touch met de Mrs.Highbrow make-up kost €26,50. Voor de rest van de prijslijst, klik hier. 

Review Mrs. Highbrow

 

Oordeel

Ik ben nog nooit zo onder de indruk geweest van mijn wenkbrauwen als na de behandeling. Het waren eindelijk “Instagram worthy” wenkbrauwen, die perfect in model waren. Niet te dun, niet te onnatuurlijk; echt perfect! En na een paar dagen thuis oefenen gaat het mij zelf ook al beter af met de pomade en het kwastje.

Ik ben enorm blij dat ik langs de salon geweest ben! Ze snapten precies wat ik wilde en de sfeer is er ook nog eens enorm gezellig. Naast mij lagen tijdens de behandeling namelijk een Duitse vader en dochter die allebei gezellig samen hun wenkbrauwen kwamen doen, hoe leuk? Voor mannen en tieners heeft de salon dan ook aangepaste tarieven. Dus girls, neem je vriend mee en vaders neem je dochter mee!

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *