Cocktail waterijsjes

Mojito, Strawberry Daiquiri, Limoncello, Piña Colada en Vodka Energy: dan denk je meteen aan cocktails, toch? Deze cocktail smaken zijn sinds deze zomer ook te koop als waterijsje met 5% alcohol. In de slijterij in mijn dorp kwam ik deze fantastische uitvinding tegen.

dsc_0076-nef

Allereerst valt het best mee hoe slecht deze ijsjes zijn voor de lijn (op zo’n mooie dag als vandaag mag het dus best), de ijsjes zijn namelijk minder slecht voor de lijn dan een biertje. Elke smaak bevat slechts 50 calorieën en is uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Er zijn mix verpakkingen te koop met alle 5 de smaken erin, ook zijn er verpakkingen met één smaak erin. Een 5 pack ijsjes kost € 7,50. Bij de meeste slijterijen en online kun je de ijsjes shoppen. Voor feestjes zijn er zelfs dozen met 50 ijsjes te koop. Wel 18+ natuurlijk. De ijsjes kun je een jaar vloeibaar bewaren en meerdere keren ontdooien en invriezen dus je kunt ze bijvoorbeeld zelfs meenemen naar vriendinnen, feestjes of zelfs op vakantie! 

dsc_0062-nef

De ijsjes waren op de markt gezet voor festivals, omdat rakeltjes altijd zo’n hype zijn, maar mensen toch ook altijd wel behoefte hebben aan alcohol. Ook zijn de ijsjes leuk voor een huisfeestje én makkelijk, omdat je niet zelf met de shaker aan de slag hoeft. Bovendien zijn de ijsjes nog lekker ook, mijn favoriete smaken zijn Strawberry Daiquiri en Piña Colada. Op warme strandfeestjes of festivals zie ik mezelf de ijsjes zeker wel bestellen, verkoeling en alcohol in 1, ik vind het echt een briljant concept!

 

Kende jij de cocktail waterijsjes al?

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *