Fotofabriek – Bali memories

Mijn reis naar Bali was er één voor in de boeken: letterlijk. Ik heb zoveel mooie foto’s gemaakt op deze reis, dat ik besloot een fotoalbum te bestellen bij Fotofabriek.

img_5379

Ik koos voor het A4 liggende hardcover fotoalbum, hierin zijn 24 bladzijden inbegrepen voor € 24,99.  Het album is uit te breiden van 24 pagina’s naar 200, ik heb er 28 pagina’s van gemaakt. Ieder album is voorzien van een hardcover omslag met gratis foto, tekst en rugtitel.

Op de website van Fotofabriek kun je of een PDF bestand uploaden of het programma van Fotofabriek downloaden om een fotoproduct samen te stellen. Ik heb bijvoorbeeld voor pagina’s met 4 kleinere foto’s en pagina’s met 1 grote foto gekozen, zoals je op onderstaande foto kunt zien. De verzending duurt normaal 4 dagen, met spoed 3 dagen. De verzendkosten zijn € 3,95.

fotofabriek

Bij Fotofabriek kun je niet alleen albums in allerlei verschillende maten en modellen maken, je kunt ook agenda’s, kalenders, kaarten en zelfs wanddecoraties maken. Klik hier als je zelf een fotoproduct samen wilt stellen.

Ik vind het erg leuk om al mijn Bali foto’s weer te zien en ben dan ook enorm happy met mijn boek. Het fotoboek is van enorm goede kwaliteit en hoe lang het duurde om hem te maken is mij enorm meegevallen, dus in de toekomst zal ik dit waarschijnlijk vaker doen. Fotofabriek geeft veel advies over je foto’s, zodat je zeker weet dat de kwaliteit goed genoeg is en alles past. Wil je meer foto’s van mijn reis zien, check dan mijn Photo Diary 1 en Photo Diary 2

 

Waar ben jij in de zomer geweest?

Misschien vind je dit ook leuk:

4 reacties

  1. Heel leuk! (Ik maak ook altijd tienduizend foto’s tijdens de vakantie (zo ook de laatste keer),
    maar vind maar geen tijd om zo’n boek te maken…) XO

  2. Haha daar herken ik mezelf wel in, een vriendin maakt ieder jaar een fotoboek van het hele jaar, zoo leuk om later terug te bladeren maar daar ben ik zelf ook te lui voor.. XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *