Vogue Fashion’s Night Out

Afgelopen donderdag was alweer de Vijfde, ook wel Golden Edition van de Vogue Fashion’s Night out in het PC Hooftkwartier in Amsterdam. Samen met een groep bloggers/vloggers/influencers besloten we heen te gaan!

14203395_1147877411921853_1570260430661456001_n

Het thema van de avond was Vogue’s Fun Fair en de straten waren dan ook omgetoverd tot circus, inclusief reuzenrad, touwtje trekken, ballen gooien en suikerspinnen. Wij begonnen de avond in de rij voor de Tommy Hilfiger winkel, waar Gigi’s allereerste Capsule collectie en een behind-the-scenes peek van haar shoot voor het Amerikaanse modehuis werd getoond. Ook zouden de eerst 100 bezoekers een goodiebag krijgen én dat wilden we natuurlijk wel!

img_5403

De rest van de avond hebben we vooral door de straten gelopen, gekeken naar: alle goedgeklede mensen, de attracties en de mooi versierde winkels. Veel winkels hadden hapjes, drankjes of leuke goodies, zo kregen we bij Hugo Boss een ballonnen hondje en bij Guess een waaier.

unknown-2

We waren het er allemaal over eens dat dit niet de leukste VFNO ooit was, maar dat we met zijn allen wel een gezellige avond gehad hebben! Niet te laat thuis zijn was ook wel fijn, ik moest tenslotte vrijdag gewoon weer naar school.

 

Ben jij ook naar de Vogue Fashion’s Night Out geweest?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *