Egosketch Marble Tough Case

Na al meerdere keren een gebroken iPhone scherm te hebben gehad, heb ik besloten om één goed hoesje te bestellen en die er voorlopig niet meer af te halen. Mijn nieuwe tough case heb ik zelf ontworpen bij EGOsketch.

img_6382

Ik ben een fan van de marmerprint, maar wilde het liefst wel een quote erop. Op deze website vind je de foto die ik gebruikt heb en nog een hoop andere rose quotes op een marmeren achtergrond.

Mijn hoesje heet de tough case, dit komt omdat hij is opgebouwd uit twee delen, zoals je kunt zien op onderstaande foto. Hierdoor beschermt het hoesje ook de voorkant van je telefoon. Het hoesje kost € 24,95. Voor 16:00 besteld is morgen in huis. Ook is de verzending gratis in Nederland en België! Het maken van een telefoonhoesje is enorm makkelijk en kun je vrij snel doen. 

img_6381

EGOsketch heeft voor zo’n beetje iedere telefoon de mogelijkheid om een hoesje te ontwerpen, zo kun je onder andere hoesjes vinden voor Samsung’s, Motorola’s, iPhones, Sony’s en Huawei’s. Ook kun je voor sommige iPads een hoes ontwerpen. Erg leuk als persoonlijk cadeau voor iemand of als cadeautje voor jezelf natuurlijk!

 

Wat voor hoesje heb jij om je telefoon?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *