Lief & Leer ketting opaliet

Lief & Leer is de webshop van een enthousiaste moeder en dochter. Al eerder kon je lezen over mijn armbanden, zonnebrillenkoordjes en enkelbandjes. Inmiddels heb ik mijn collectie nog verder uitgebreid met de Opaliet ketting. 

Ik ben grote fan van Lief & Leer, omdat alles handgemaakt en betaalbaar is en nog echt als een cadeautje wordt ingepakt ook. Het artikel over mijn andere Lief & Leer spullen, kun je hier lezen. Nu meer over mijn ketting!

IMG_6343

Ik wissel mijn kettinkjes niet vaak af, omdat ik altijd ruzie heb met de sluitinkjes. Lees: nepnagels en ketting sluitinkjes gaan niet zo goed samen. Dit is dan ook de reden dat ik deze ketting bestelde, hij past namelijk zo over je hoofd en hij is al vastgemaakt met een knoopje. Aan de ketting hangt een opaliet, een veertje en een kwastje.

De ketting kost € 4,95 en is in enorm veel kleuren te koop, bij iedere ketting zit dan ook een ander briefje met uitleg over de steen of mineraal. Dit maakt de ketting enorm leuk als cadeautje of om bijvoorbeeld iemand succes te wensen of te laten zien dat je aan iemand denkt. De prijs maakt het nog leuker, toch?

IMG_6342

Lief & Leer verzendt je bestelling voor €1,95 bij een bestelling onder de €25, daarboven is de verzending gratis. De levertijd bedraagt ongeveer twee dagen. Vergeet je voor je eerste bestelling niet in te schrijven op de nieuwsbrief, dit levert je namelijk 10% korting op!

 

Kende jij Lief & Leer al?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *