Popsockets & popclip musthave

De telefoons van tegenwoordig beginnen steeds meer formaat “koelkast” aan te nemen en hierdoor wordt het steeds lastiger om hem met één hand te bedienen. Popsockets zijn een soort clipjes die je op de achterkant van je telefoon plakt en zijn handig voor een hoop dingen, wil je weten waarvoor? Lees dan verder.

IMG_1793

Popsockets zijn er in allerlei kleuren en designs, mocht je deze toch niet leuk genoeg vinden, dan kun je ze ook zelf ontwerpen. Leuk idee voor bijvoorbeeld bedrijven. Ik bestelde de white marble popsocket, deze kost net als alle andere 9,99.

Op onderstaand briefje kun je zien hoe de popsocket werkt. Ze zijn onder andere handig als gripje als je een film kijkt of aan het lezen bent. Ook kun je je telefoon er op laten leunen, zodat je rustig filmpjes erop kunt kijken. Voor mij de grootste handigheid is, is dat ik mijn telefoon nu weer met 1 hand kan bedienen, omdat het je telefoon beter in de hand legt. En mocht je problemen hebben met het niet kwijtraken van je oortjes, dan kun je die er zelfs omheen wikkelen.

IMG_2773

Het fijne aan de popsocket is, dat je hem zovaak kunt verplaatsen en verplakken als je wilt. Je kunt dus precies kijken waar de popsocket voor jou het handigst zit. Ik heb hem op dit moment in het midden zitten, dat is namelijk het makkelijkst om hem vervolgens in een PopClip te stoppen.

IMG_5343

Een Popclip  kun je overal aan bevestigen, denk aan je bed, de badkamermuur, je auto dashboard of in mijn geval, het windscherm van mijn scooter. Deze popclip plak je vast op de plek die jij wil en hierna kun je je telefoon/tablet dankzij de popsocket hier zo in schuiven. Deze popclip is helaas niet te verplaatsen en dus moet je wel even goed nadenken waar je hem plakt. Ik heb hem op het windscherm van mijn scooter geplakt, aangezien ik vaak rij met mijn navigatie aan en ik dan met mijn telefoon in mijn hand moest rijden. Erg gevaarlijk, I know.. Vandaar deze handige oplossing! Ook de popclip kost 9,99.

IMG_5347

De popsockets komen uit België, de verzending naar Nederland kan hierdoor 7-14 werkdagen zijn. In België heb je hem binnen 3-7 werkdagen in huis. De verzendkosten zijn 5,00.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe items, het zijn van die dingen waarvan je niet weet dat ze bestaan, maar het leven toch een stuk makkelijker maken. Ik ben dan ook van plan in de toekomst nog meer Popclips te bestellen, zodat ik bijvoorbeeld mijn telefoon ook in de auto op kan hangen, in de badkamer om muziek te luisteren en aan mijn bed als wekker.

 

Wat vind jij van het Popsocket concept?

Misschien vind je dit ook leuk:

16 reacties

  1. Lijkt me leuk alleen mag ik het niet dat is irritant want ik wil het wel heel graag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *