Felices.nl – Natuurlijke producten

Chemische grondstoffen worden in de cosmetica industrie vaak gebruikt omdat ze vele malen goedkoper zijn en altijd beschikbaar zijn, in tegenstelling tot 100% natuurlijke grondstoffen. De cosmetica van Felices.nl is 100% natuurlijk en zou hierdoor extra geschikt moeten zijn voor mensen met een gevoelige huid. Aangezien ik zelf een gevoelige huid heb, besloot ik dit te testen.

Felices is opgezet door Hilda, een vrouw die inmiddels al 16 jaar in Nederland woont, maar oorspronkelijk uit Bulgarije komt. Haar passie is het maken van 100% natuurlijke producten en mensen hierbij adviseren. Ik heb dan ook eerst flink wat mail contact met Hilda gehad, om haar te vertellen over mijn huid en welke producten ik normaal het liefst gebruik. Aan de hand hiervan heeft Hilda een pakketje voor mij samengesteld.

IMG_4677

In de doos zaten onder andere een velvet body butter, little wonder cleanser, een katoenen gezichtsdoek  en een gratis zeepje, die je bij iedere bestelling krijgt! Ook zaten er nog wat producten tussen, speciaal gemaakt voor mijn huid. Ik besloot de producten samen met mijn moeder te testen tijdens onze vakantie in Bali.

De little wonder cleanser kost 8.00 en is ideaal voor een drogere/trekkerige huid, hij is namelijk enorm vet en dik en hierdoor is je huid erna meteen zo zacht als een babyhuidje. Dit product staat bij zowel mijn moeder als mij op #1. IMG_5225

De velvet body butter is net als de little wonder cleanser enorm dik en hierdoor fijn om ’s avonds na het douchen, voor het slapen gaan op te smeren. Zo kan de crème rustig intrekken en hoef je niet meteen na het insmeren jezelf in kleding te hijsen. Deze kost ook 8.00.

“De producten worden zorgvuldig ontworpen, met ingrediënten van natuurlijke aard en ze worden specifiek per huidtype, leeftijd en wens van de klant gemaakt.” Ik raad je dan ook echt aan om Hilda vantevoren even te bellen (06 31951372) of te e-mailen (felices@tele2.nl), zodat je zeker weet dat de producten aansluiten bij jouw huidtype. De verzending is 5.00 bij een bestelling onder de €80.

 

Gebruik jij al natuurlijke verzorgingsproducten?

Misschien vind je dit ook leuk:

4 reacties

  1. Wat leuk ok deze review te lezen. Ik ben fan van de producten van Hilda, en zij is zelf ook zo lief.
    De black clean secret cleanser heb ik al meerdere keren gekocht. Ik kan felices echt aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *