Comfy Burgundy/Creme outfit

Burgundy/bordeaux is dit seizoen weer helemaal in en laat dat nou net perfect matchen met alle herfstkleuren buiten. De kleuren van de herfst zijn zó prachtig; ik kan er geen genoeg van krijgen.  Vandaag show ik mijn perfecte comfy herfst outfit.

img_8620

Mijn outfit bestaat uit een trui van Alan Red Women. De trui kun je stylen zoals jij wilt, zo kun je ervoor kiezen om de trui off-shoulder te dragen of met een wijde hals, of kun je hem tot over je kont dragen of juist laten plooien op je buik.

De broek die ik aan heb is van de Zara, net als mijn kleine zwarte tas. Qua sieraden draag ik mijn TW Steel horloge en The Rubz armbanden. Ook de laarsjes die ik draag zijn van The Rubz. Hier lees je meer over mijn The Rubz collectie.

img_8621

Het fijne aan mijn herfst outfit is, is dat alles enorm comfortabel zit en je er zo uit bed in kunt springen. Ik ben totaal geen ochtendmens, dus voor mij moet het ’s ochtends niet teveel moeite zijn om een outfit bij elkaar te zoeken en aan te trekken. Ik combineer deze outfit het liefst met een zwarte of camel trenchcoat.

 

Wat draag jij het liefst in de herfst?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *