Ditverzinjeniet.nl – Bloempot met regenwolk

Op de een of andere manier gaat iedere plant in mijn kamer vrij snel dood, toch maken planten een kamer vaak net even wat sfeervoller en dus geef ik niet op. Mijn nieuwste probeersel is de Bloempot met Regenwolk van Ditverzinjeniet.nl.

Een bloempot met regenwolk, klinkt handig toch? De regenwolk zou je plantje/zaadjes langzaam van water voorzien, door middel van “regen”. Om meteen goed van start te kunnen gaan, krijg je er ook aarde en wat zaadjes bij. De bloempot is te koop in het blauw en in het groen en kost € 14,95. Het handige aan het potje is, is dat je hem kunt neerzetten of kunt ophangen.

img_8598

Ik heb mijn plantje nu 2/3 weken staan en tadaa: er zit progressie in! Het wolkje vullen en het naar beneden zien druppelen is nog leuk ook, dus ik heb er zeker vertrouwen in dat mijn plantjes het gaan redden. Het potje is ook enorm leuk om cadeau te doen met bijvoorbeeld een housewarming of aan iemand die net zulke groene vingers heeft als ik!

img_8596

Ditverzinjeniet.nl is een webshop met enorm handige items voor elke gelegenheid en originele cadeaus en gadgets.  Als je op werkdagen voor 22:45 uur je bestelling plaatst, dan wordt deze nog dezelfde dag verzonden. De verzendkosten zijn €3,95 bij een bestelling onder de € 50 en daarna is de verzending gratis. De shop is in 2015 zelfs benoemd tot beste kadowebshop, zeker een kijkje waard dus, helemaal met de feestdagen in aantocht! Klik hier om mijn andere aankopen van de shop te zien.

 

Hoe zit het met jouw groene vingers?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *