The Rubz armcandy

The Rubz staat bekend om de sieraden en accessoires met een metalen schakel erop. Inmiddels heeft het merk hier allerlei variaties op, van veel verschillende armbanden tot haarelastiekjes en telefoonhoesjes. Vandaag show ik mijn The Rubz collectie.

Waar het allemaal mee begon, is de The Rubz classic armband: een stoere brede armband met een grote schakel erop. Inmiddels te koop in allerlei verschillende combinaties. Deze heb ik in het zwart met een zilveren schakel. De armbanden kosten €53. Door het materiaal van de armband schuif je hem zo om je pols heen en kun je ze dus gemakkelijk zelf omdoen!

img_8514

Naast de Classic armbanden heeft het merk ook haarelastiekjes gemaakt, die ook erg leuk zijn als armband. Dit zijn de onderste 3 bandjes op bovenstaande foto en links op onderstaande foto. Door de leuke bedels eraan, staat het erg leuk met bijvoorbeeld een vlecht in je haar. Deze setjes kosten €35.

img_8511

De nieuwste toevoeging aan mijn collectie heet de Armcandy collectie, dit zijn setjes met meerdere dunne armbandjes die je enorm leuk naast elkaar kunt dragen. Mijn set heet toevallig Amsterdam. De sets zijn een combinatie van armbanden met roestvrij staal, milieu siliconen en sprankelende Swarovski steentjes. Deze sets kosten €79.

img_8515

Oftewel: de keuze is reuze bij The Rubz. Ik vind het een prachtig merk door de tijdloze, stoere en toch stijlvolle sieraden. Ik ben zelfs zo’n fan, dat ik ook The Rubz laarzen heb gekocht met dezelfde herkenbare stalen schakel erop. Binnenkort meer hierover!

 

Ben jij al fan van The Rubz?

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *