MakeUp actie Beebee Mattique

Sinds ik de matte lipglosses van Kylie Jenner geprobeerd heb, ben ik een enorme fan van matte lipglosses. Aangezien de Kylie glosses vrij duur zijn, besloot ik opzoek te gaan naar goedkopere varianten. Bij Make-up Actie kun je deze maand voor €1 een BeeBee Mattique lipgloss ontvangen. Ik mocht hem testen.

Ik ontving de lipgloss in de kleur 03: Dolce Vita, een donker roze kleur die perfect bij de herfstkleuren past. De verpakking van de gloss is erg mooi en het kwastje is erg fijn en zorgt dat het makkelijk is om de gloss aan te brengen. Ook is het pigment van de gloss super, hieronder zie je mijn swatch en het kwastje. De Beebee Mattique lipgloss kost normaal €19,95, terwijl je bij make-up actie  €1 betaalt en ook nog eens een code krijgt  om hem nog een keer te bestellen met 30% korting. Make-up actie heeft de glosses in 3 verschillende kleuren, zodra je jouw voorkeuren invult op de website, ontvang je de kleur die het beste bij jou past!

fullsizerender

Bij make-up actie krijg je iedere maand een product thuisgestuurd, waarbij je €5,99 betaalt (en de eerste maand zelfs €1), dit is inclusief verzendkosten. Iedere 3 maanden kun je dit weer opzeggen, dus no worries! Vorige maand ontvingen alle leden een Beebee eyebrow powder t.w.v. €21,75 dus het is zeker een goede deal. Alle producten zijn van het merk beebee cosmetics. Ook is het natuurlijk enorm leuk om zo kennis te maken met producten die je misschien anders nooit gekocht zou hebben. Mocht je meer willen weten over de voorwaarden of je inschrijven, klik dan vooral hier.

img_8405

Er wordt aangeraden om na het opbrengen van de gloss, te deppen met een tissue, dit zou namelijk voor het matte effect moeten zorgen. Als je dit niet doet, is de gloss inderdaad niet erg mat, zoals je op mijn foto kunt zien. Het voordeel hieraan is wel, dat de gloss je lippen absoluut niet uitdroogt. Na eten/drinken, moet je hem een klein beetje bijwerken, maar over het algemeen blijft hij erg lang zitten. Ik ben dan ook erg blij met de BeeBee Mattique en ga hem zeker nog in andere kleuren proberen.

 

Ben jij al bekend met de BeeBee Mattique glosses?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *