Cosy Getaway – Hunkemöller

Big news: ik mag mezelf namelijk sinds ongeveer 2 weken een Hunkemöller Ambassador noemen. Dit houdt in dat ik waarschijnlijk vaak leuke Hunkemöller nieuwtjes mag delen en jullie de mooiste nieuwe items mag laten zien. Ik viel meteen met mijn neus in de boter, vorige week vond er namelijk een perstripje naar België plaats, waar we onder andere de cosy collectie geshoot hebben, verbleven in houten hutjes en we ons eigen denim jack ontworpen hebben.

De ambassadors

We gingen op stap met 10 Nederlandse en Belgische Ambassadors. Merendeel van de meiden kende ik nog niet, maar het was meteen gezellig met iedereen. We maken allemaal foto’s van ons eten, weten allemaal dat je in 1 foto niet de perfecte foto hebt en hadden allemaal meerdere outfits mee. Oftewel: match made in heaven!

Nutchel Cabins

We verbleven in het Belgische Maaseik in Nutchel Cabins. “Nutchel is een nieuwe glamping ervaring die je nergens anders in Europa vindt. Gelegen in een Forest Camp op domein Het Warredal, staan 29 Cosy Cabins; mooie houten huisjes die perfect opgaan in de omliggende natuur. Hierin maak je licht door middel van olielampen en kaarsen, verwarm je de cabin met een houtkachel, en lees je een boek op de bank naast het grote stalen raam met uitzicht over het bos. De bedoeling is om even ’terug naar de basis’ te gaan door de link met de natuur te herontdekken en te genieten van de eenvoudige dingen in het leven, zonder echt te moeten compenseren op comfort.”

De cabins zijn dus niet voorzien van licht, verwarming en wi-fi. Voor alle 10 de Instagrammers/bloggers/vloggers uit Nederland en België was dit idee even wennen, maar ik geloof dat ik voor iedereen spreek als ik zeg dat we er allemaal van genoten hebben. Door de houtkachel en de cosy PJs van Hunkemöller heb ik het geen moment koud gehad en dankzij de luisterboeken van Storytel die we mochten proberen en de gezelligheid van de andere meiden, heb ik mij ook niet verveeld.

We sliepen met 5 meiden per cabin, waarin 2 2-persoons bedden en 1 1-persoons bed zaten. De cabins zijn ontzettend knus en gezellig ingericht en eigenlijk mis je er helemaal niets in! De cabins liggen in de prachtige natuur en zijn dus echt een aanrader als je even offline wilt gaan! Er zijn cabins voor 2 tot 5 personen. Ook zijn er cabins met een hottub buiten!

Wanted but wild

Sophie van Wanted But Wild was gezellig mee op persreis. Zij heeft een paar maanden geleden haar eigen merk opgericht, met super leuke comfy tee’s, hoodies en crewnecks. Daarnaast is Sophie ontzettend goed in het customizen van items door middel van schilderen, check haar werk hier.

Er stond een leuke workshop op het programma waarbij Sophie ons ging helpen om ons eigen spijkerjas te customizen. Ik had eigenlijk geen hoge verwachtingen van mezelf en was bang dat ik een jasje zou maken die rechtstreeks naar het grofvuil kon, maar niets was minder waar. Voor iedereen werkte de workshop ontzettend ontspannend en echt iedereen heeft een gaaf jasje weten te maken. Iedereen liet zijn creativiteit de vrije loop gaan, waardoor de creaties ontzettend uiteenlopend waren.

Shot by Jesaja Hizkia 

Cosy shoot

Daarna was het tijd voor haar & make-up! We hadden de keus uit alle Hunkemöller cosy items en werden vervolgens hierin op de foto gezet. Ik koos voor een bordeaux pyjama setje en een schattige rendier pyjama. Inmiddels ben ik wel gewend om foto’s te maken, maar dit was toch weer even next level. Haar, make-up en een professionele fotograaf waren nieuw voor me. Iedereen was ontzettend lief en de foto’s zijn dan ook erg leuk geworden. 100% Nikki en 100% cosy.

 

Het was een ontzettend leuke trip en het was fijn om even offline te zijn. Bedankt Hunkemöller!

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *