Toppik – Hair Building Fibers Review

Ik ben gelukkig gezegend met een dikke bos haar, maar dit is niet voor iedereen zo. Zelfs als ik bijvoorbeeld een strakke staart of vlecht maak, zie je wat stukjes hoofdhuid. Toppik heeft een speciale “Hair Building Fibers” lijn ontwikkeld om je haar voller te maken met organische keratine proteïnen. Ik testte het uit op mijn moeder! Met de code NikkiToppik10″ krijg je 10% korting en gratis verzending.

Over Toppik

Toppik is meer dan 30 jaar geleden opgericht in Amerika. Inmiddels is het een internationaal gerenommeerd merk.
Toppik Inc heeft een revolutie teweeggebracht in de haarverzorgings- en haarverliesbranche door Toppik producten te ontwikkelen en verbeteren voor voller, dikker ogend haar. Toppik.nl is het officiële Nederlandse online verkooppunt. Als je hier op werkdagen voor 16:00 bestelt, dan heb je het de volgende dag al in huis.

Het product

Toppik Hair Building Fibers zijn minuscule haarvezels die zich mengen met je eigen haar, zonder dat dit zichtbaar is. De haarvezels zijn gemaakt van organische keratine proteïnen, net als je eigen haar. Binnen 1-2 minuten zou je haar er voller uit moeten zien. Het product is eenvoudig aan te brengen door de flacon boven de plekken waar je het wil aanbrengen licht te schudden. Na het aanbrengen even lichtjes kloppen met je vingertoppen om de vezels goed te verdelen.

Het product is te koop in 9 kleuren. Geen zorgen als jouw haarkleur er niet tussen zit, je kunt namelijk gewoon mengen. De vezels zijn ook “kleurvast”, wat betekent dat ze kleding of kussens niet kunnen verkleuren. Heb je geen dun haar? De Toppik Hair Building Fibers zijn ook perfect om je uitgroei te verbergen! Ideaal voor als je kapper even geen plek meer heeft voor de feestdagen.

Je kunt er zelf voor kiezen om de “handige hulpmiddelen” hierbij te bestellen. De hulpmiddelen van Toppik kunnen je helpen om het zo nauwkeurig mogelijk te doen en om de fibers langer te laten zitten. Het pakketje met hulpmiddelen bevat de Hairline Optimizer, de spray applicator en de Fiberhold spray, die voor langdurig resultaat, glans en bescherming tegen wind, regen en transpiratie zorgt.

How to use?

Toppik is heel eenvoudig aan te brengen door de flacon boven het dunne deel van je haar te houden en dan lichtjes te schudden. In seconden zullen duizenden minuscule haarvezels, in jouw haarkleur, zich mengen met je eigen haar. Door middel van statische electriciteit hechten de vezeltjes zich aan het haar zodat ze op hun plaats blijven, Na het aanbrengen even lichtjes kloppen met je vingertoppen om de vezels goed te verdelen.

Ik heb het product gisterochtend getest op mijn moeder. Bij de haaraanzet zie je bij haar soms de hoofdhuid door het haar heen schijnen. We kozen voor de “dark brown” en die kleurde perfect bij haar aanzet. Het product is inderdaad makkelijk en snel te gebruiken.  Het product doseert zichzelf makkelijk, dus je hoeft je niet snel zorgen te maken dat je teveel gebruikt. Op de voor-na foto kun je zien wat het product voor effect had. Zowel mijn moeder als ik zijn enorm verrast, aangezien je écht een verschil ziet en je het ook instant ziet. Daarna hebben we de Fiber Hold Spray erop gespoten en heeft ze er de hele dag met een volle bos bijgelopen! Als je je haar wast, dan was je de fibers er ook uit.

Vergeet de code “NikkiToppik10” niet voor 10% korting en gratis verzending! 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *