Jasmine Laser Clinics – Soprano Ice Laser

Het is nog lang geen zomer, maar ik ben mij hier wel al maanden op aan het voorbereiden. Hoe? Door iedere 8 weken langs Jasmine Laser Clinics in Amsterdam te gaan. Inmiddels heb ik 3 behandelingen gehad voor mijn oksels en bikinilijn.

Over Jasmine Laser Clinics

Jasmine Laser Clinics in Amsterdam is een high end specialistische laser kliniek voor 100% pijnloos ontharen, anti-aging en huidproblemen zoals couperose, pigmentatie, ooglifting en het weghalen van tatoeages. Ze zijn gevestigd op de Van Baerlestraat, vlakbij het museumplein. Met het OV kun je de kliniek dus super makkelijk bereiken.

De ontharing wordt gedaan met een Soprano Ice apparaat. Door het unieke koelsysteem is de behandeling niet te vergelijken met andere pijnlijke apparaten. Het apparaat geeft geen flits, maar wordt juist met een ijskoude plaat 1 minuut lang over 1 deel gewreven als een soort massage. De laser is geschikt voor ieder huidtype, huidskleur, plek op je lichaam/gezicht en haarkleur. Daarnaast kun je ook doorgaan met laseren in de zomer.

Een behandeling

Ik heb ervoor gekozen om mijn bikinilijn en mijn oksels te laten laseren. Ieder pakket wat je neemt bestaat uit 6 behandelingen, aangezien de meeste mensen 6-8 behandelingen nodig hebben om volledig van het haar af te komen. Natuurlijk kun je hierna wel nog losse behandelingen kopen.

10 dagen voor een behandeling mag je niet in aanraking komen met de zon of zonnebank, moet het volledig geschoren zijn en mag je niet meer epileren of waxen. Tijdens de behandeling wordt er gel op de te behandelen gebieden gedaan,  deze gel zorgt voor de effectieve werking van de Soprano Ice Laser. Vervolgens wordt ieder gebied 1 minuut behandeld. Je staat dus meestal vrij snel weer buiten!

Je wordt voor en na de behandeling goed verzorgd en je hebt zelfs de keus om een bubbeltje te drinken. Koffie, thee en water is er natuurlijk ook. De behandelingen zijn zo goed als pijnloos. Ik zou het niet 100% pijnloos noemen. Het apparaat is zo koud, dat het af en toe juist een beetje heet voelt. Maar aangezien het steeds maar 1 minuut is, is het prima te verdragen!

Resultaat?

Inmiddels heb ik 3 behandelingen gehad. Tussen iedere behandeling zit 8 weken en wanneer de volgende behandeling zou moeten naderen, merk ik dit ook precies. Meteen na een behandeling groeit er namelijk 0 haar, zitten er geen stoppeltjes en hoef ik niet meer naar mijn scheermes te kijken. Vlak voor de volgende behandeling begint er weer een soort babyhaartje terug te groeien. Dit is eigenlijk perfect, want zo kan ze bij iedere nieuwe behandeling de volgende ontwikkelde haarzakjes weglaseren en heb ik straks na 6 behandelingen de volledige haarcyclus gehad.

Het is een ontzettend relaxt gevoel dat ik gewoon naar de sportschool kan gaan, zonder nog even mijn oksels te moeten scheren, geen last meer te hebben van ingegroeide haartjes én natuurlijk om ready te zijn voor zomer 2019 straks!

Mocht je ook geïnteresseerd zijn, dan raad ik je zeker aan om nu te beginnen, zodat je ook voor de zomer een heel eind gekomen bent. Je kunt hier de tarieven vinden. Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen met JLC voor advies of een intake.

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *