De Joggingbroeken Guide

„Wie een joggingbroek draagt, heeft de controle over zijn leven verloren.“ Deze opmerking maakte Karl Lagerfeld in 2012 in een Duitse talkshow. Als een van de meest bekende modeontwerpers ter wereld zou hij moeten weten waar hij het over heeft. Maar in de afgelopen paar jaar is de mode veranderd.” Inmiddels kun je een joggingbroek dragen naar je werk, een avond uit of naar de stad. Ik vond een interessant e-book over de geschiedenis van de joggingbroek, do’s en dont’s en trends.

Over het e-book

Het gratis e-book is voor iedereen die zich in mode en trends interesseert. Je kunt in het e-book stylingtips, do’s en dont’s, de definitie van de joggingbroek, het imago en de geschiedenis vinden. Het boek gaat natuurlijk niet over de grijze oversized joggingbroek die je vast ook wel in je kast hebt hangen, maar juist over de hippere trackpants en andere broeken die in de categorie joggingbroek vallen.

Hou je niet zo van lezen? No worries, het boek heeft maar 30 pagina’s.

Mijn mening

Ik ben een grote fan van het dragen van trackpants in het dagelijks leven. Een outfit die aanvoelt als een pyjama, wie wil dat nou niet? Ik vond het dan ook erg leuk om te lezen hoe de trends door de jaren heen zijn veranderd en hoe je de trackpants trend op verschillende manieren kunt dragen. Ik heb zeker wat inspiratie uit het boek gehaald en dankzij de do’s en don’t zal ik niet snel meer een modeblunder begaan.

De foto’s in het e-book maken het makkelijker om een beeld te krijgen bij hoe je nu het beste de trackpants kunt combineren. Ook erg handig!

Mocht je dus nog wat tips zoeken voor het dragen van een comfy, but fashionable look, dan raad ik je dit e-book zeker aan! Het boek is gratis, dus je hebt weinig te verliezen.

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *