Coucou Lancôme Party

Vorige week vrijdag vond het Coucou Lancôme gala plaats. Ik heb mij de hele avond een prinsesje gevoeld, uitzicht gehad over Amsterdam en natuurlijk ben ik verwend met Lancôme producten. Benieuwd?

Mijn outfit & haar

Het thema van de avond was gala en daarom kon een prachtige lange jurk natuurlijk niet ontbreken. Ik heb verschillende jurken van Adrianna Papell gepast, die allemaal prachtig zaten, maar er was er één mijn favoriet. Ik eindigde met een zwarte lange jurk, met een hoge split en prachtige diamantjes in de hooggesloten hals.

Meteen toen ik de jurk zag, wist ik dat ik mijn haar opgestoken wilde hebben. De jurk had zoveel details in de nek, dat ik los haar “te druk” zou vinden. Bij Cosmo Hairstyling kun je voor €15 in 15 minuten een touch-up laten doen. “De Cosmo Touch-up is een dry styling service waarbij je haar op zelf vooraf gewassen droog haar in 15 minuten voorzien van 1 van onze 6 stylish looks. Vraag voor de keuze van de juiste look advies aan je stylist. Dat alles voor maar €15.” Ik koos er dus voor om mijn haar op te laten steken in een knot, met twee vlechten aan de zijkant.

Daarnaast had ik natuurlijk hakken aan. De hakken had ik net de week ervoor binnengekregen van een webshop uit de UK: Linzi. De hakken die ik draag heten Kate en kosten 25 pond, wat ongeveer €28,50 is. Aangezien de hakken niet enorm duur waren, had ik niet verwacht het er een avond op te redden. Maar ik ben positief verrast: de hakken hebben de hele avond prima gezeten, ik heb geen moment pijn gehad en ook heb ik geen blaren overgehouden aan de schoenen. Ik had de schoenen na 4 werkdagen in huis en de maat valt normaal.

De avond

Het event vond plaats in de A’DAM toren, de toren die naast het EYE museum ligt, op één van de hoogste verdiepingen. Hierdoor hadden we een prachtig uitzicht op de zonsondergang en op Amsterdam natuurlijk. De avond zelf was vooral één groot feest met dansers, een dj, drankjes en hapjes. Al snel werd duidelijk dat de avond om één van mijn favo Lancôme producten draaide: het 25 jarig bestaan van de Hypnôse mascara. De formule van deze mascara is iets vernieuwd, maar verder blijven zijn voordelen gelijk. Het fijne aan deze mascara is namelijk dat je meerdere lagen gedurende dag op kunt doen. Ook kun je je wimpers makkelijk scheiden door het borsteltje en dankzij de toevoeging van vitamine B5 zijn je wimpers ook nog verzorgd. Daarnaast komt er volgende maand een nieuw wenkbrauw product uit, de Brow Densify. Een enorm fijn product waar je op een natuurlijke manier je wenkbrauwen mee op kunt vullen en kunt tekenen. So stay tuned!

Goodiebag

In de goodiebag zat natuurlijk de oude vertrouwde Hypnôse mascara. Aangezien mijn laatste bijna op was, ben ik hier dolgelukkig mee. Het is namelijk de enige mascara die na een paar uur nog op mijn ogen zit, in plaats van eronder. Daarnaast zaten er twee oogschaduws in, die erg fijn op te brengen zijn dankzij de “potlood” punt. Ook kreeg ik alvast het nieuwe wenkbrauw product mee, die ik tijdens het event al even heb mogen proberen. En last but not least: mijn favo make-up remover. De Bi-Facil Instant Cleanser is een oogmake-upremover, geschikt voor alle ogen, zelfs voor gevoelige, en voor contactlensdragers. Dankzij de twee fases (olie- en waterfase) verwijder je heel makkelijk alle soorten make-up, ook waterproof mascara en hou je er geen rode of geïrriteerde huid aan over.  Dit alles zat verpakt in een enorm leuk Lancôme etuitje.

Ik heb een top avond gehad met alle andere bloggers, vloggers, influencers en het team van Lancôme. Ik heb mij een avond een prinses op een bal gevoeld en daar ben ik erg dankbaar voor! Thanks for having me Lancôme.

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *