Customized shoes Noë

Mijn eigen schoenen designen was zeker iets dat op mijn bucket list stond. Bij Noë heb je de mogelijkheid om alle modellen schoenen die ze aanbieden in 88 kleuren te bestellen, zodat je bij iedere outfit de perfecte schoenen kunt dragen! Ik mocht zelf mijn schoenen ontwerpen.

Over Noë

“Noë werkt met tientallen verschillende leesten, om zo voor elk voettype een geschikte pasvorm te kunnen garanderen. Van rond tot puntig, en van plat tot naaldhakken van 10cm, en van smal tot breed. Al onze leesten hebben een naam die met een ‘N’ begint, zodat klanten gemakkelijk hun favoriete pasvorm terug kunnen vinden in allerlei verschillende uitvoeringen. Zat de Nadra-pump u voorheen als gegoten? Dan kunt u vrijwel blind de Nadra-enkellaars bestellen! Naast wisselende seizoensleesten, is er een aantal dat zich zo heeft bewezen dat deze permanent in onze collectie aanwezig zijn. Deze zijn dan ook altijd in alle 88 kleuren verkrijgbaar in verschillende modellen.” 

Hoe fijn is dat?! Een schoen die standaard perfect zit en je kunt hem nog matchen bij je outfits ook. Je kunt de schoenen van Noë zowel online bestellen (als je bijvoorbeeld al weet welk model jou het beste past) of naar één van de meer dan 250 verkooppunten wereldwijd gaan. Check hier even welke shop de dichtsbijzijnde is! Je bestelling in de webshop wordt dezelfde dag nog verzonden als je voor 16:00 bestelt. Ook heeft de shop tassen en clutches, om de echte perfecte match te creëren!

My shoes

De pump die ik gecustomized heb is de Nerine pump  met een hakhoogte van 9cm en een spitse neus. Ondanks de hoge naaldhak is deze pump best comfy door de uitstekende pasvorm en de Aloë Vera-binnenzool die de voet verzorgt tijdens het dragen.  Ik wilde een tijdloze pump creëren en daarom heb ik ervoor gekozen om met 3 zwarte stukken te werken: een stuk lakleer, gewoon zwart leer en een stukje slangenprint. Ik vind de pumps prachtig geworden en met de feestdagen heb ik ze dan ook veel aangehad!

 

 

Kende jij het concept van Noë al?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *