Photo Diary Austria

Zomer zou het voor mij altijd winnen van winter, maar toch ben ik echt gek op wintersport. Skiën, sneeuw en kaiserschmarrn (soort pannekoekjes) vind ik de perfecte combinatie. Afgelopen week ben ik een paar dagen naar Oostenrijk geweest en heb ik uitgebreid van bovenstaande dingen mogen genieten.

We verbleven een paar dagen in Fendels een klein dorpje dicht in de buurt bij grote skigebieden zoals Fiss, Serfaus en Ladis. Fendels zelf is een dorpje waar je “goedkoper” in kunt verblijven en ook hier zit een skipiste met een stoeltjeslift en haakjeslift. Het enige nadeel aan Fendels is, is dat het op een berg ligt, wat het geen succes maakt als het veel gesneeuwd heeft of glad is.

Serfaus-Fiss-Ladis

Serfaus-Fiss-Ladis

Serfaus-Fiss-Ladis

Serfaus-Fiss-Ladis

Goulash soep &  kaiserschmarrn

Mijn skibroek en skijas zijn van Ice Peak, het thermo shirt is van Odlo en mijn skies zijn van Salomon.

 

Het waren een paar heerlijke dagen, met zelfs aardig wat zon en warm weer. Ik heb heerlijk geskied, gelukkig niet gevallen en ook genoten van wienerschnitzels, kaiserschmarrn, goulash soepen heiße schoko. Inmiddels is mijn wintersporttas verruild voor een gigantische koffer en ben ik onderweg naar Schiphol om naar Australië te vliegen. I’ll keep you posted!

 

Ga jij ook op wintersport?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

  1. Hmmm wat heerlijk dat je in Oostenrijk was! Ik mis vakantie wel een beetje, ik moet volgende week helaas weer tentamens maken… Maar ook dat komt vast wel goed! Leuke skilook heb je trouwens. Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *