HP Envy Photo – Reinvent Memories

Dat ik alleen al op mijn iPhone meer dan 14.000 foto’s heb staan bewijst wel dat ik gek ben op het maken en bekijken van foto’s. Foto’s staan voor mij echt gelijk aan herinneringen. HP heeft speciaal de HP Envy Photo printers gemaakt om je foto’s tot leven te brengen en je herinneringen te kunnen herleven. Ik ontving een printer en vertel je meer!

Reinvent Family Memories

Het doel van HP achter deze serie printers is, om mensen herinneringen te laten herleven. Foto’s moeten geprint, gevoeld en op een leuke plek geplakt worden. HP wil zorgen dat het printen van foto’s een kleine moeite wordt en iedereen dit gaat doen.

4 Envy Photo printers

Er zijn 4 verschillende printers, de één net wat groter en met meer functies dan de ander; maar de kern van de printers blijft natuurlijk hetzelfde. 3 van de 4 printers zijn voorzien van draadloze verbindingen, zowel met wi-fi als bluetooth, kunnen verbonden worden met de HP Smart App en kunnen printen, scannen, faxen en kopiëren. Daarnaast kun je de printers combineren met speciale HP abonnementen, waarbij zij jouw inktpercentage in de gaten houden, waardoor je nooit meer zonder inkt hoeft te zitten! Als je bij HP zelf besteld, krijg je bij de meeste printers een proefabonnement om deze service te proberen. De prijzen van de printers variëren van €65 tot €150. Ik heb de HP Envy 7130.

Mijn ervaringen

Ik moet eerlijk toegeven dat ik printen eigenlijk bijna nooit meer deed en ook foto’s laten afdrukken bij de Hema of Kruidvat vond ik een te grote moeite. Toch was ik erg nieuwsgierig naar de printer en had ik mezelf voorgenomen de tijd te nemen om hem te testen en foto’s te printen. Al snel bleek dat er helemaal niet veel tijd nodig is voor het printen van de foto’s, je kunt namelijk rechtstreeks foto’s van je Facebook en Instagram halen en binnen no-time heb je die op fotopapier in je handen. De HP Smart App is een echte uitvinding, waarmee je dus foto’s van social media kunt printen (en ook je albums op je telefoon of course), onderweg kunt scannen en printen en zelfs inkt kunt bestellen. Ook heeft de printer een e-mailadres waarmee je kunt zorgen dat je vanaf een afstandje bestanden kunt printen.

Wat de printer voor mij extra bijzonder maakt, is dat hij op het bureau van mijn moeder staat en ik nu de mogelijkheid heb om vanuit Australië (16.000+ km verderop) een foto te printen. Hoe leuk is dat? Zo kun je alle thuisblijvers écht meenemen in je herinneringen en hebben ze iets om op terug te kijken. Ook ga ik zelf nog even flink wat foto’s printen voor ik weer naar Australië vertrek, want ik kan niet wachten om mijn nieuwe kamer/appartement of eigen plekje straks te versieren met herinneringen van thuis!

 

 

Bedankt HP!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *