Estrid – Vegan scheermes

Heb jij wel eens van Estrid gehoord? Waarschijnlijk niet. Estrid is een vegan (en heel pretty!) scheermes uit Zweden. Daarmee zit je nooit meer zonder scheermesjes. Naast vegan, zijn de scheermesjes ook vriendelijk geprijsd.

Over Estrid

“Hair removal should be optional. Great hair removal shouldn’t. That’s why we’ve created Estrid.”

Estrid is ontstaan om de oplossingen op de huidige scheermesjes markt te tackelen. Zo vonden de vrouwen achter Estrid dat het betaalbaar, goed en diervriendelijk moet gebeuren. Een scheermes bij Estrid kost dan ook €9,95 en daar krijg je een stalen scheermes in een kleur naar keus, douche haak en 2 mesjes voor. De mesjes zijn voorzien van 5 blades en verrijkt met cocao boter, aloe vera en shea boter voor een zachte huid. Hier gebruiken veel andere merken dus dierlijke substanties voor, ew.

Daarnaast wil Estrid een verschil maken en doneren ze bij iedere verkoop aan Kvinna till Kvinna, Medica Mondiale, en the Fawcett Society, allemaal bedrijven die zich inzetten voor vrouwen en gendergelijkheid.

Het marketingteam van Estrid verdient een pluim, de website, het scheermes én de verpakkingen zien er namelijk tiptop uit. Overal is over nagedacht, van leuke kleurtjes voor je scheermes, tot een roze verpakking met mooie quotes. Van lieve, empowering quotes tot leuke dingen als “lick me and I will stay forever” op de verpakking van de douche haak.

Estrid scheermes abonnement

Een scheermes bij Estrid kopen gaat iets anders in zijn werk dan een scheermes bij de Kruidvat kopen. Het is namelijk een soort abonnement en hoe afschrikkend dat ook kan klinken, dat is het in dit geval echt niet. Het werkt zo:

Stap 1:  kies je een kleur voor het handvat (roze, lime, lila en nog veel meer leuke kleurtjes!), de zuignap wordt dan automatisch dezelfde kleur. Hier krijg je dan vervolgens twee mesjes bij om mee te beginnen.

Stap 2: Je geeft aan hoe vaak je je scheert, Estrid zal dan aangeven hoevaak het handig is om nieuwe mesjes te hebben. Zo kom je er nooit meer achter dat je zonder mesjes zit, of nog erger met een bot mesje, op het moment dat je je wilt gaan scheren. Je betaalt geen bezorgkosten en Estrid compenseert de CO2-uitstoot van de verzending. Je ontvangt 4 nieuwe mesjes per levering, dus voorlopig kun je weer vooruit.

Stap 3: Geen stress! Je kunt je abonnement elk moment aanpassen, pauzeren of opzeggen. No strings attached, het scheelt je dus alleen een ritje naar de winkel en een hoop geld. Voor 4 nieuwe mesjes betaal je namelijk maar €9,95.

Estrid bodycare

Naast scheermessen heeft Estrid ook een bodycare lijn ontwikkeld. De lijn bestaat uit drie volledig veganistische lichaamsverzorgingsproducten gemaakt in Zweden, met 100% self-love, geïnspireerd door jou.

  1. Bodylotion: – Aloë, Shea & Canola-olie
  2. Scheercrème: – Aloë, shea en kokosolie
  3. Body Oil Wash: – Zonnebloem-, Cloudberry- en amandelolie

Je kunt deze producten alleen bestellen, als je ook een scheermes hebt.

Make your skin glow

Estrid Body Care – your new bathroom buddies! The line consists of three all-vegan body care products made in Sweden, with 100% self-love, inspired by you.

De drie producten:
Body Lotion: – Aloe, Shea & Canola Oil
Shave Cream: – Aloe, Shea & Coconut Oil
Body Oil Wash: – Sunflower, Cloudberry & Almond Oil

Mijn oordeel over Estrid

Ik ben echt enorm enthousiast over Estrid, van de verpakkingen, tot de website, tot het scheermes en de prijs. Alles klopt aan dit merk. De prijs van Estrid is een stuk vriendelijker dan van de gemiddelde scheermesjes en daarnaast maken zij het juist aantrekkelijk om nieuwe mesjes te kopen in plaats van een heel nieuw apparaatje. Het is eigenlijk al bizar dat een nieuw apparaat kopen vaak goedkoper is dan een nieuw mesje, toch? Mega zonde van alle apparaatjes en het milieu. Daarnaast staat het scheermes van Estrid zo leuk in je badkamer, dat je nooit meer een andere wil.

Laat je vooral niet afschrikken door het abonnement, want dat is echt alleen een systeem om jouw goedkoop van mesjes te voorzien. Ben je na de eerste re-fill met 4 mesjes even voldaan? Pauzeer hem dan lekker en geniet van je scheermes!

 

Kende jij Estrid al?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *