Eve Sleep matrassen

Slapen is één van mijn favoriete bezigheden en daarnaast is het ook heel belangrijk. Bij Eve Sleep kun je een matras 100 dagen testen (wat een straf!), dus dat besloot ik te doen.

Over Eve Sleep

 Eve Sleep is een bedrijf gevestigd in de UK die comfortabel slapen voor iedereen mogelijk willen maken. Zo worden de matrassen alleen online verkocht, zonder tussenpersonen, zodat de prijs zo laag mogelijk gehouden kan worden. Om toch zeker te weten dat je geen matras koopt wat niet bij je past, heb je de kans om een matras 100 dagen te testen en gratis te retourneren als het niet bevalt. Daarnaast verkoopt Eve Sleep ook matrassen voor baby’s, kussens, toppers, bedframes en handdoeken.

Mocht je een bed hebben met afwijkende afmetingen, dan kun je Eve Sleep altijd een berichtje sturen om matrassen op maat te laten maken.

Samenstelling

Het matras ziet er niet alleen leuk uit, door de gele onderkant, maar er is ook nog eens enorm nagedacht over de samenstelling. Het matras kan verdeeld worden in verschillende lagen:

  • topcover: Vochtafvoerend en luchtdoorlatend om je koel te houden, verwijderbaar en wasbaar
  • de evecomfort laag: Schuim structuur die zorgt voor langdurig comfort, goede tegendruk (tegen inzinken), luchtdoorlatend
  • de memory schuim laag: Open-cel structuur voor een koele luchtstroom, wolken-achtig schuim en drukverlichtend
  • de ondersteunende basislaag: 7-zones ondersteuning voor drukverlichting op heupen en schouders (getest op alle lichaamstypes
  • anti-slip basis

Het matras ligt zo lekker als dat hij klinkt; zacht, maar niet té zacht en inderdaad ook erg koel, zelfs met deze warme nachten.

Levering

Standaardlevering in  Nederland en Belgïe (maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 19.00 uur) is gratis. Je bestelling wordt geleverd binnen 3 tot 5 werkdagen nadat je de bestelling hebt geplaatst. Op de dag dat je bestelling wordt verzonden ontvang je een track&trace code, zodat je kunt zorgen dat je thuis bent als de producten geleverd worden. Mocht je na 100 dagen het matras willen retourneren, dan is dit ook gratis.

Je ontvang je matras in een doos, waarna hij zichzelf uitrolt en “opblaast” als je hem uit het plastic haalt. Geen zorgen als je hem na 100 dagen niet wilt houden of het matras gebruikssporen heeft, ze nemen het matras gewoon terug!

 

Mijn ervaring

Ik slaap nu ongeveer een week op het matras en ik slaap echt als een roosje. Het matras blijft inderdaad erg koel en het voelt ook enorm fijn aan, aan mijn nek en schouders. Op de matrassen zit 10 jaar garantie, dit vind ik ook wel echt een fijn idee! Conclusie: mijn matrassen gaan echt niet terug binnen die 100 dagen.

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *