Healthy & Vegan – Besohappy

Er wordt vaak vergeten dat sporten maar 20% is en dat voeding 80% is. Dit is niet alleen belangrijk voor bijvoorbeeld afvallen/aankomen, maar ook om je energieker en fitter te voelen. De producten van Be So Happy zijn speciaal ontwikkeld om vrouwen hierbij te helpen. Met de code “NONSTOPNIKKI” krijg je 10% korting!

Over Be So Happy

Be So Happy is een Nederlandse start-up met als doel om vrouwen meer energie, kracht en zelfvertrouwen te geven. Dit doen ze door middel van het verkopen van vegan (!)  producten: proteïne poeder, energie en detox poeder. Voor de proteins worden er erwten gebruikt. Helemaal plant based dus. Die erwtenproteïne is een ‘complete proteïne’. Dat betekent dat het alle negen essentiële aminozuren bevat: belangrijk voor de opbouw van je lichaamscellen en het gezond houden van je huid, haar en nagels. Klinkt perfect, toch? Het leuke is dat je de poeders niet alleen kunt gebruiken om als shake te drinken maar je kunt er ook pannenkoeken mee bakken of een mooie (en heerlijke) smoothie bowl mee maken. Op deze pagina vind je allemaal leuke recepten die gemaakt zijn met de producten.

De shop heeft alleen deze maand nog gratis verzending en met de code “NONSTOPNIKKI” krijg je ook nog eens 10% korting. Als je een bestelling plaatst heb je hem binnen 1-2 werkdagen in huis.

 

Vanilla Sky & Clean Green

Ik probeerde de Vanilla Sky en Clean Green van Be So Happy. Vanilla Sky is een proteïne poeder  gemaakt van ertwenproteine, baobab en kokosbloemsuiker. Je kunt het poeder door je ontbijt heen doen of een shake maken als tussendoortje om je honger te stillen. Het poeder heeft een lichte vanille smaak die je niet meer proeft zodra je het bijvoorbeeld mengt met kokos of soja melk. Ik gebruik het poeder het liefst op 2 verschillende manieren: gemixt in mijn smoothiebowl als ontbijt (1 schepje poeder bij mijn bevroren fruit en soja melk) of na het trainen als shake met alleen soja melk. Proteïne is enorm belangrijk voor spieropbouw en aangezien ik bijvoorbeeld geen eieren of vis eet, is het erg belangrijk om deze proteïne via bijvoorbeeld dit soort shakes binnen te krijgen.

De Clean Green is een vegan detox mix. Deze is gemaakt van  onder andere chlorella, een groene alg die rijk is aan fosfaat, koper, mangaan, ijzer, selenium én vitamines B1, B2, B3, B6, B9 en K. Daarnaast zit er gerstegras, baobab, tarwegras en spirulina in. Dit poeder zit dus echt vol met gezonde dingen en eerlijk is eerlijk: dat ruik en proef je ook. De eerste keer had ik het poeder gemengd in alleen een bakje kwark en helaas bleek het poeder daar iets te overheersend voor. Daarom raad ik je aan om dit poeder echt in een smoothie of iets anders met veel smaak te verwerken, zodat het poeder een beetje wegvalt, maar je toch super healthy bezig bent!

 

Kende jij Be So Happy al?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *