Fiona Franchimon – № 1 Hairpin + Kortingscode

Afgelopen zondag had ik een onwijs leuk event in de kapsalon van Fiona Franchimon. Het event stond in het teken van de № 1 Hairpin, het verhaal eromheen en natuurlijk; hoe gebruik je de hairpin. Met de kortingscode “NIKKI” krijg je 15% korting op de № 1 Hairpin!

Fiona Franchimon

Fiona Franchimon is een gerenommeerde haarstylist en kapster. Inmiddels heeft ze meer dan 20 jaar ervaring in de haar, beauty en mode, maar eigenlijk zit dit in haar genen, want ze is de 4e generatie in haar familie die hier mee bezig is. Fiona is vooral bekend in de wereld van fashion weeks, omdat ze daar bij veel grote merken de haarstyling heeft mogen verzorgen, zoals: Armani, Sandro Paris en Acne.

De salon van Fiona bevindt zich in Zeist, in een prachtig pand met een nog mooiere inrichting. Denk aan een marmeren balie, fluwelen stoelen en gouden details. Je kunt zowel met de auto als met het OV komen, de auto kun je voor de deur kwijt en de bus stopt om de hoek.

De № 1 HAIRPIN

De № 1 HAIRPIN is ontworpen door Fiona Franchimon zelf, omdat ze vond dat de perfecte hairpin er nog niet was. Je kunt met de № 1 HAIRPIN een staart, een knot, een vlecht, een half knotje en nog veel meer maken. Je zou echt geen elastiek meer nodig hebben en 1 hairpin vervangt wel 5 bobby pins. Het verschil met bijvoorbeeld bobbypin of een haarklem is, is dat de hairpin geen knikken of deuken in je haar achterlaat en door de bolling in de pin, vormt hij naar je hoofd, zodat je geen last hebt als je achteroverleunt. De pin is verkrijgbaar in 7 kleuren, zodat hij mooi bij je haar kleurt.

Het event

Op het event kregen we een masterclass met wat basis haarstijlen die je met de hairpin kunt creëren, daarnaast liet Fiona wat gave haarstijlen voor gevorderde zien. Je kunt veel verschillende up-do’s maken en daarbij afwisselen met vlechten, een knot, een staart en noem zo maar op. Fiona heeft met zichzelf afgesproken nooit meer een elastiek te pakken, maar bij iedere gelegenheid (of het nu sporten, uiteten of werk is) de hairpin gebruiken voor een geschikte haarstijl. Benieuwd naar de makkelijkste haarstijl? Fiona creëerde hier een how-to guide voor.

In Rusland is de hairpin al een onwijze hit en in Nederland wordt verwacht dat de hairpin ook bekender en bekender zal worden. Bij veel influencers, modellen en celebs wordt de hairpin inmiddels al gespot. Meer informatie en haarstijlen bekijken? Check dan zeker even de Instagram pagina.

De hairpins zijn verkrijgbaar per 3 of per 5 en in 7 verschillende kleuren, zodat er altijd een mooi bij je haar past. Voor 3 hairpins betaal je €29,50, voor 5 €45. Je ontvangt de pin in een chique box of doos, wat het ook een onwijs leuk cadeau maakt.

Vergeet de kortingscode “NIKKI” niet te gebruiken voor 15% korting op de № 1 Hairpin. 

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *