First of June Bags

Op 1 juni 2014 ontmoeten de twee bedenkers van het merk “First of June” elkaar. Een tassenmerk wat is ontstaan op Bali, geïnspireerd is op Bali en handgemaakt wordt in Yogyakarta. Alle tassen en clutches zijn gemaakt van vegetable tanned leather.

Over First of June

Het merk is opgezet door Cecile en Angga. Beide heb ik ontmoet op Bali en samen hebben we een deel van de collectie op de foto gezet. Alle tassen en clutches zijn dus “vegetable tanned” wat betekent dat er geen chemicaliën zijn gebruikt voor het kleuren van het leer. Ze verkopen voor zowel mannen als vrouwen tassen, clutches en portemonnees. De producten worden gekenmerkt door “batik” , wat een traditionele verftechniek is om geweven stof te versieren. Alle items hebben dan ook een enorm vrolijk gekleurde binnenkant. De verzending van de producten is wereldwijd gratis tot 31 december!

Lovina 

Hier draag ik de Lovina clutch, een clutch die afsluitbaar is met een magneet. De clutch is te koop in het wit, rood en met een print. Naast dat hij erg mooi is, is hij ook nog erg praktisch. Hij is namelijk voorzien van 8 plekken voor kaarten, 2 grote plekken voor geld, een vakje voor kleingeld en nog 2 plekken voor geld. Zoals je kunt is de Lovina clutch ook een echte toevoeging aan je outfit!

 

Shinta rugzak

Hetgeen wat ik het meest gemist heb tijdens mijn reizen is een rugzak, daarom ben ik enorm blij dat ik de Shinta rugzak gekregen heb. De rugzak is te koop in het wit en rood en is voorzien van ritsvakken aan de voorkant en binnenkant. Dankzij de leren (verstelbare) schouderbanden draagt hij enorm comfortabel.

 

Ik heb een enorm leuke dag gehad met Cecile en Angga en ben enorm blij met de resultaten! Hoe leuk is het om elkaar te kunnen helpen aan de andere kant van de wereld.

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *