Foodspring – Healthy Food Lifestyle

Ik ben inmiddels bijna een jaar met Personal Body Plan bezig en dat heeft mijn levensstijl drastisch veranderd. Daarom ben ik ook een stuk nieuwsgieriger geworden naar gezonde supplementen en voeding, zo kwam ik uit op Foodspring.  Met de code “nonstopFSG” krijg je 15% korting!

Ik heb 4 producten geprobeerd:

 

De Whey proteine is bedoeld als toevoeging na je avondeten, om je spieren na kracht- of conditietraining te laten herstellen. Dit poeder zit dan ook vol met eiwitten (78,8 g per 100g poeder). Er is ook een vegan versie van dit eiwitpoeder te koop! Je kunt hem kopen in de smaken aardbei, vanille, kokos crisp, chocolade, framboos en neutraal. Ik ben zelf meestal niet zo van de smaakjes, maar de Vanille smaakt totaal niet “plastic” of te zoet, dus dit vind ik een groot voordeel. Dit heeft mij dan ook nieuwsgierig gemaakt naar de kokos crisp smaak! Een pot kost €29,99 en hier krijg je gratis een shaker bij.

Het kokoswater was de grootste verassing, dit smaakt zooo lekker. De meeste sportdrank heeft een soort chemisch smaakje, waardoor ik vaak gewoon water drink voor en na het sporten, maar deze sapjes zijn echt heerlijk! Voor het kokoswater is (zoals het hoort) echt kokoswater gebruikt. Het drankje is perfect voor tijdens en na je training én je hoeft geen shakebeker mee te nemen!  De drankjes kun je los kopen voor €3,49 of per 12 voor €37,99. Ze zijn te koop in 4 smaken: kokosnoot, mango, sinaasappel en ananas. Ik ben fan van de mango smaak!

IMG_6145

IMG_6144

Biologische kokosolie vind ik echt een must in de keuken, je kunt er zoveel mee. Ik gebruik het voor het maken van mijn haverpannenkoeken, voor het maken van granola en zelfs als haarmasker gemengd met olijfolie. Een post kost €6,99.

Van de proteine pap had ik het meest verwacht, ik heb namelijk ’s ochtends iets nodig wat ik snel klaar kan maken en/of mee kan nemen. Deze pap leek mij dan ook de perfecte oplossing. Helaas vond ik de smaak niet zo fantastisch en waren de stukjes fruit niet erg smaakvol. Ik ben sowieso niet zo van de stukjes in mijn ontbijt, dus dat kan er ook mee te maken hebben. Ik probeerde de smaak appel-kaneel, toch ben ik stiekem nog wel nieuwsgierig naar de pap met chocola. Want wat is er nou niet lekker met chocola? De bakjes kosten €2,99.

Wat ik vooral belangrijk vind aan gezonde producten, is dat ze ook echt lekker moeten zijn. Zolang ik iets niet lekker vind, ga ik het ook niet in mijn levensstijl volhouden. Daarom ben ik erg blij met de producten van Foodspring, ik zal dan ook zeker wat meer producten gaan testen.

 

Wat voor voedingssupplementen gebruik jij?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *