Caseapp – Laptop & iPhone case

Ik heb sinds kort een nieuwe Macbook. Mijn oude Macbook had een leuke marmeren skin en daarom vond ik dat het tijd was voor een nieuwe sleeve; zelf ontworpen inclusief mijn eigen logo! Ik bestelde de skin bij Caseapp, met  “NONST20” krijg je 20% korting op je eigen Caseapp hoesjes en sleeves.

De Macbook skin heb ik zelf ontworpen met twee verschillende soorten marmer en mijn eigen logo. Ik ben echt ontzettend trots op deze skin! Ik zou nu bijna standaard met mijn Macbook in het openbaar willen lopen, om de prachtige skin te showen. Het is een soort sticker die je op je Macbook moet plakken. Je kunt een skin ontwerpen  voor onder andere Macbooks, iPads en telefoons. De skin voor mijn Macbook (air 13 inch) kost € 29.

Voor mijn telefoon koos ik een tough case, bestaand uit een hard case en een siliconen hoes in één. Dit hoesje beschermt namelijk ook nog een stuk van je beeldscherm aan de voorkant, waardoor hij meer beschermd is als hij valt. Hierbij koos ik uit een bestaand ontwerp: Rose goud marmer.  Een tough case kost € 32.

IMG_6125

IMG_6124

Voor iedere skin en/of hoesje kun je een compleet eigen ontwerp maken of kiezen uit de bestaande ontwerpen. Deze bestaande ontwerpen zijn al echt super leuk, zo vind je leuke tropische printjes zoals ananassen en palmbomen, maar ook prachtige marmeren printjes en leuke quotes.

Mijn vorige iPhone hoesje en Macbook Skin bestelde ik ook bij Caseapp, omdat het één van de weinige shops is, die je prints écht mooi maakt. Er zaten uiteindelijk 0 beschadigingen of krassen op de printjes en mijn telefoon en macbook waren mooi beschermd gebleven. Ook laten de printjes totaal niet los. Caseapp levert je producten binnen 2-5 werkdagen, zonder extra verzendkosten. Mocht je haast hebben, kun je je producten voor een meerprijs binnen 1-2 dagen al in huis hebben.

Vergeet mijn code niet: met de code  “NONST20” krijg je 20% korting op je eigen Caseapp hoesjes en sleeves.

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *