New Mattresses: Simba Hybride

Slapen is één van mijn favoriete bezigheden. Aangezien ik al aardig wat jaar op hetzelfde matras sliep; werd het tijd voor twee nieuwe matrassen. Ik besloot de hybride matrassen van Simba te bestellen, aangezien deze een proefperiode van 100 dagen hanteren.

Het merk Simba heeft 1 matras, een matras dat voor iedereen perfect zou moeten zijn.

“Met meer dan 30 jaar ervaring in de matrassenindustrie en meer dan 1 miljoen verkochte matrassen heeft ons team het Simba matras samengesteld.” 

IMG_6079

Samenstelling

De matrassen zijn gemaakt van een unieke combinatie van de laatste technologieën met 5 verschillende lagen, waaronder een zachte Simbatex-laag, een laag visco-elastisch traagschuim, 2.500 conische pocketveren en een laag van hoogwaardig HR- koudschuim. Door deze verschillende lagen past het Simba matras zich aan aan jouw lichaam. Dankzij de afritsbare hoes, kun je je matras ook nog eens fris houden.

IMG_6078Levering

Binnen 72 uur wordt je matras aan de deur geleverd, in een prima formaat doos. Het enige wat je hierna hoeft te doen is de doos uitpakken en dan vormt het matras zichzelf. Oftewel je kunt er meteen dezelfde nacht op slapen!  De verzending is gratis overal in Nederland en in België. Het retourneren van het matras doen ze ook kosteloos. Prijzen variëren van €449 voor 80×200 cm tot €999 voor 200x200cm, daartussen kun je natuurlijk je eigen gewenste maat kiezen!

IMG_6080

100 dagen test

Je kunt zelfs 100 dagen een matras proberen en als je niet tevreden bent het matras weer retourneren, zo overtuigd zijn ze dus van de matrassen! De geretourneerde matrassen worden aan het goede doel geretourneerd.

IMG_6076

Mijn ervaring

Ik slaap nu 2 weken op het matras en ik moet toegeven, in het begin vond ik het matras aardig hard. Ik sliep hiervoor dan ook wel op 10 jaar oude matrassen. Inmiddels heeft het matras zich echt naar mijn lichaam gevormd en ben ik er ook aan gewend. Het slaapt echt heerlijk en ik heb het idee dat het ook een stuk beter is voor mijn rug. Op de matrassen zit 10 jaar garantie, dit vind ik ook wel echt een fijn idee! Conclusie: mijn matrassen gaan echt niet terug binnen die 100 dagen.

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *