Les Georgettes Customizable Bracelet

Les Georgettes is een Frans merk met armbanden en ringen, die je zelf kunt customizen. Ideaal als cadeautje voor een ander of natuurlijk voor jezelf. Vandaag show ik je mijn armband.

Qua sieraden kun je kiezen uit 3 armbanden (klein, medium en groot) en binnenkort ook ringen. Vervolgens kies je een motief die is geïnspireerd door de jungle. Zo is er een zebra, giraffe, panter, vis , papegaai en krokodil motief. Hierna kies je een kleur afwerking: goud, mat goud, rosé goud, mat rosé goud, zilver, mat zilver, zilvergrijs of mat zilvergrijs.
Als je dit gedaan hebt, komt het leukste gedeelte; je kunt namelijk de binnenkantjes verwisselen door middel van leren lapjes. Het handige aan de lapjes is, is dat 1 lapje al aan 2 kanten draagbaar is, oftewel 2 totaal verschillende looks. Het leuke is ook nog, dat als je een Les Georgettes sierraad koopt, je er een briefje bijkrijgt om nog een lapje leer te bestellen. Mocht je na deze 4 opties nog meer leertjes willen, dan betaal je €19 per lapje.

IMG_5994

IMG_5996

Schermafbeelding 2017-05-18 om 23.42.41

Ik maakte kennis met dit merk op de persdag van The Image Factory, waar ik te horen kreeg dat de vergulde stukjes aan bijvoorbeeld een Chanel tas, hetzelfde materiaal is als van deze ringen en armbanden. Hoe gaaf is dat?

Ik draag de grootste armband, met een leertje met aan de ene kant een soort holografisch printje (die in de zon echt prachtige kleuren heeft) en aan de andere kant oranje. Ik heb net een zwart/wit leertje erbij besteld, zodat mijn armband officieel overal bijpast! Het wisselen duurt ongeveer 30 seconden. De prijzen van de armbanden variëren tussen de €79 en €119. Je kunt de armbanden online kopen of hier het dichtstbijzijnde verkooppunt vinden.

 

De armband met het blauwe leertje (ook een large armband), is de armband van Lisa (DutchBloggerOnTheMove). Alle foto’s zijn gemaakt op het prachtige Mallorca.

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *