MelanO Rings

Ik hecht veel waarde aan mijn sieraden, sommige dingen doe ik dan ook echt nooit af. “Helaas” paste ik door het afvallen een hoop ringen niet meer en dus besloot ik mezelf te belonen met een nieuw setje MelanO ringen.

MelanO is een Nederlands sieradenmerk, die het mogelijk maakt om je ringen aan te passen aan je mood, outfit of gelegenheid. Het merk heeft dan ook een ruime keus aan ringen, met verschillende vormen en details en aan steentjes in alle soorten en maten. De steentjes zijn makkelijk in de ringen te duwen of te draaien.

FullSizeRender

IMG_7074

Ik heb 5 verschillende ringen, die ik ook continu in verschillende combi’s draag. Sommige hebben de mogelijkheid om een steentje te wisselen, andere zijn gewoon kleine ringetjes. Doordat je met de ringen en met de steentjes kunt mixen & matchen, raak je er nooit op uitgekeken en kun je eindeloos combineren. Ook vind ik het erg leuk dat de ringen het mogelijk maken om goud, zilver en rosé te combineren.

Drie ringen komen uit de Twisted Tatum collectie en de andere twee zijn Sarah ringen uit de Friends collectie. Je kunt de sieraden bij een hoop verschillende winkels en online shops kopen. Bijvoorbeeld bij www.shi-jewelry.com. Je hebt al ringen vanaf €10,50. Dit maakt de ringen ook een super leuk cadeau ideetje!

Het tasje wat je ziet is van My Jewellery, daar vertel ik je volgende week meer over! Alle foto’s zijn gemaakt in Santorini. De armband die ik draag is van Les Georgettes, daar lees je hier meer over, ook deze is namelijk te customizen.

 

Wat voor sieraden draag jij?

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *