Santorini Photo Diary

Santorini stond aardig hoog op mijn bucket list, ik had dan ook torenhoge verwachtingen van het eiland. Vandaag vertel ik je meer over mijn tripje en natuurlijk of mijn verwachtingen uitgekomen zijn.

Wij verbleven in het plaatsje Kamari, dit plaatsje lijkt totaal niet op de google afbeeldingen die je ziet als je Santorini intypt, maar dat maakt het er niet minder leuk om! Het is een stadje met een zwart lang strand en een gezellige boulevard, waar het ’s avonds gezellig druk is en alle terrasjes en restaurants vol zitten. Wij verbleven in hotel Oxygen Seaside, een hotel gerund door een familie, echt een aanrader. Het hotel ligt aan de boulevard, dus je bent met 1 minuut overal.

IMG_7020

uitzicht Oia

IMG_7019

Uitzicht Oia

FullSizeRender-2

De bekende sunset bij Oia

IMG_6759-1

Oia; met uitzicht op het pad waar ezeltjes de trappen naar beneden lopen

IMG_6477

Kamari

IMG_6682

Jacuzzi bij de Enalion suites in Oia

Aangezien ik natuurlijk wel flink wat “instagram-worthy” foto’s wilde maken, hebben we besloten om een nachtje te boeken in een hotel in Oia (spreek uit als IA). Oia is het plekje wat je wel ziet als je Santorini intypt op Google, overal zijn blauw/witte huisjes en alles is gebouwd op bergen, wat voor een fantastisch uitzicht zorgt. Dit stadje is hierdoor dan ook een stuk toeristischer (je komt hier niet voor je ontspanning) en je ziet zo’n 10 bruidjes per dag voorbij lopen. Hier verbleven we in de Enalion Suites.  We sliepen die nacht in een grot en buiten stond een jacuzzi met een prachtig uitzicht. Het hotel ligt net een beetje buiten de drukte van Oia, maar toch met een prachtig uitzicht en op 5 minuten loopafstand van alle drukte.

Conclusie: ik ben verliefd op Santorini! Het is maar een klein eiland, van boven naar beneden is het maar 17KM, maar toch is er een hoop te zien en te doen. Het eten is heerlijk, de mensen zijn lief, het weer is goed én het is ook nog eens prachtig. Mocht je de kans hebben om er een keer heen te gaan, zeker doen!

Meer zien van mijn tripje naar Santorini? Check dan zeker mijn Instagram, daar ga ik voorlopig nog Santorini kiekjes op delen.

 

Wat staat er nog op jouw bucket list?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

3 reacties

  1. Wat is Kamari mooi en wat een geweldige foto van jou in de jacuzzi! Santorini staat ook nog heel hoog op mijn bucketlist, ik wil daar zo graag een keer heen. Malou x

  2. Leuk hoor al die verhalen en mooie ervaringen, wie maakt toch al die mooie foto’s? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *