Shein Jungle Dress

(Tropische) bloemenprintjes ga je deze zomer enorm veel terugzien. Ook de jungle achtige print komt helemaal terug. Ik bestelde deze zomerse jurk bij Shein.

De jurk heeft een a-lijn model, een v-hals en een leuk detail is de choker om je nek. Dit maakt de jurk net even wat bijzonderder dan de gemiddelde zomerjurk, maar zeker niet minder comfy! Er zit een zwarte onderjurk in, dus no worries dat je bikini doorschijnt. De choker sluit je zelf door middel van een knoopje in je nek. De jurk valt normaal, ik draag dan ook een maat M. Hij kost $18.00.

Je kunt hem op een hoop verschillende manieren combineren, bijvoorbeeld zoals ik met een simpel sandaaltje. Ook kun je er een flaphoed en een stel wedges bij dragen, dan heb je ineens een hele chique look! De jurk is hierdoor een fijne toevoeging aan je zomer garderobe.

FullSizeRender-1

 

IMG_6943

Shein is een webshop die in 2008 in New Jersey is ontstaan, inmiddels verzenden ze naar meer dan 80 landen. De shop verkoopt kleding, schoenen en accessoires, allemaal voor een leuk prijsje. Het fijne aan de shop vind ik, dat er bij ieder item een “style gallery” is, waar mensen hun aan-foto’s met de producten kunnen plaatsen. Dit heeft mij echt geholpen bij het maken van mijn keus!

De verzending naar Nederland zou 10 werkdagen kunnen duren, vorige keer kwam mijn pakket na 1 dag al binnen, deze keer heb ik helaas 1 week moeten wachten. De verzending bij Shein is gratis bij een bestelling boven de $50.00, hieronder betaal je $4.99 verzendkosten. Lees hier meer over al mijn bestelde Shein producten. 

 

Wat vind jij van mijn nieuwe jurk?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *