Oranje Boven – Freya Swimsuit

Badpakken worden steeds hipper; met cut-out of lace-up details, diepe v-hals of in gekke printjes en felle kleuren. Ik vind badpakken vooral fijn, omdat je met een hotpants eronder op vakantie prima kunt switchen van een stranddag naar een dagje de stad in. Mijn nieuwe badpak is van Freya.

Het doel van Freya is om  “goed passende en mooie lingerie te maken die elke vrouw verdient.” Ze hebben dan ook lingerie, sportswear en badkleding voor zo’n beetje iedere cupmaat. Het badpak wat ik draag heet Sundance Orange Fizz en is te koop in de maten 65 tot en met 80 D,E,F,G en H. Hij kost € 89,95.

Het badpak is gemaakt van oranje gaas met een echt broekje en een topje erin. Het topje maak je dan ook aan de achterkant vast, waardoor de rug tussen het topje en het broekje open is. In je nek knoop je zelf de rest van het topje vast. Aan de achterkant lijkt het hierdoor meer op een bikini. Het stukje gaas op je buik is doorschijnend en hierdoor ook lekker luchtig. Ik vind het badpak hierdoor ook “jong” ogen, het stoffige imago is helemaal weg en me likey! Ik vind de kleur helemaal fantastisch, als je een beetje bruin bent, lijk je door het badpak nóg bruiner.

SUNDANCE-ORANGE-FIZZ-UW-HIGH-NECK-CUTOUT-SUIT-AS3974-CUTOUT-WEB-SS17

Badpakken zijn echt enorm handig als je van een dagje in de stad snel moet switchen naar een middagje op het strand. Met een hotpants eronder ben je namelijk ready 2 go. Dankzij het toffe uiterlijk van dit badpak zie je er nog hip uit ook! Het badpak is ook nog te koop in het blauw. Check hier alle Freya verkooppunten.

Alle foto’s zijn gemaakt in het mooie Santorini, waar de zee helaas bestaat uit zwarte stenen. Maar wie mooi wil zijn moet pijn lijden toch? Klik hier voor mijn Santorini photo diary.

 

 

Wat draag jij het liefst in de zomer?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *