Silk’n Motion 350.000

Scheren op zich is al een vervelend klusje, daarnaast had ik ook nog vaak last van ingegroeide haartjes. Ik was dan ook enorm nieuwsgierig naar alle HPL (Home Pulsed Light) technieken om haargroei te verwijderen. Vandaag vertel ik je meer over het Silk’n Motion 350.000 apparaat wat ik de afgelopen maanden getest heb.

Silk’n Motion 350.000 is een apparaat wat door middel van flitsen ervoor zorgt dat je haar niet meer terugkomt. Het apparaat kan niet nagevuld worden, maar dit is dan ook niet nodig. Er zitten (zoals de naam al doet vermoeden) 350.000 lichtflitsen in het apparaat. Genoeg om 1 heel lichaam (en gezicht) volledig mee te ontharen. Het apparaat werkt op elektriciteit. Bij het apparaat krijg je een mooie reistas, 2 opzetstukken om hem ook in het buitenland in het stopcontact te stoppen, gebruiksaanwijzing en het garantiebewijs.

“Het apparaat heeft 3 sensoren voor Huidskleur, Aanraking en Beweging. Het apparaat leest uw huidskleur (Huidskleursensor) om te bepalen of uw huidskleur geschikt is voor behandeling met de gekozen energiestand. Raak uw huid aan met het apparaat (Aanrakingssensor), flits automatisch en zodra u het apparaat niet meer over uw huid beweegt, ook al bent u nog niet klaar met uw onthaarsessie, zal het apparaat automatisch stoppen met flitsen (Bewegingssensor).”

IMG_7151

IMG_7152

IMG_7144

Hierdoor is het apparaat ook geschikt voor mensen met een donkerdere huid en voor mensen die net in de zon gezeten hebben/onder de zonnebank vandaan komen. Je kunt het apparaat instellen op 5 verschillende standen, waarbij het apparaat dus dubbelcheckt of deze stand wel verstandig is . Ik heb het apparaat nu een paar maanden getest. Je begint met 4 behandelingen iedere 2 weken, daarna 3 behandelingen iedere 4 weken en daarna behandel je als het nodig is. Verwacht dus niet meteen resultaat! Je hoeft zelf niets te doen, zodra je het apparaat op je huid zet, begint hij vanzelf te flitsen. Zo kun je het apparaat ook over je huid laten “glijden”, zodat je geen plekjes mist. Dankzij de app die op je smartphone kunt downloaden, krijg je een melding zodra je weer moet flitsen. Ook staat de gebruiksaanwijzing hierin en wat tips, echt super handig!

Ik heb nu 5 behandelingen gedaan en ben enorm tevreden. Ik heb ervoor gekozen om mijn onderbenen, oksels en bikinilijn te ontharen en dit doe ik vaak op stand 3 of 4, waarbij het volledig pijnloos is. Normaal zou ik zoiets niet zo snel gedurfd hebben, dus het is best wat waard als ik zeg dat het pijnloos is!  Het kost mij maximaal 5 minuten per keer. Zoals je kunt zien zijn mijn oksels al zo goed als haar-vrij en zijn er zelfs geen stoppeltjes of puntjes te zien.

Inmiddels kan ik dus zonder nadenken naar de sportschool, op vakantie en naar het strand! En bovenal: ik heb geen last meer van ingegroeide haartjes. Ook kan ik mijn scheermes voortaan thuislaten. Het voelt echt als een luxe en iets wat ik nog 5 jaar eerder had moeten doen. Het apparaat is een hele investering, maar als je beseft hoeveel frustratie scheren met zich meebrengt (en wat scheermesjes kosten) dan is dit echt de uitvinding van de eeuw. Silk’n heeft voor iedere ontharingswens wel een ander apparaat, dus check voor meer info zeker even deze link. 

 

 

Wat vind jij van Silk’n?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *