Geurwolkje – Aroma Diffuser

Een Geurwolkje is een luchtbevochtiger, nachtlampje en een aroma diffuser in één. Daarnaast staat het ook nog eens enorm leuk in je interieur. Met de kortingscode “NONSTOP10” krijg je 10% korting op jouw Geurwolkje!

Over Geurwolkje

Geurwolkje is een Nederlands bedrijf dat begon als een webshop met Aroma diffusers en etherische oliën. Inmiddels kun je er ook terecht voor roomsprays, cafeïnevrije thee, mokken en Skintox plantaardige basis oliën. Met de etherische oliën kun je thuis genieten van een aromatherapie. Iedere olie heeft zijn eigen werking en kun je zo op verschillende plekken in huis, verschillende jaargetijden en verschillende gemoedstoestanden gebruiken. Dit zijn niet zomaar oliën maar oliën met ingrediënten uit de natuur: extracten van planten bloemen en kruiden. Naast dat een Geurwolkje dus voor een heerlijk ruikend huis en een goede luchtvochtigheid zorgt, kunnen de oliën ook een effect op je hebben. Zo is lavendel bijvoorbeeld rustgevend en ideaal voor als je wilt ontspannen of je je Geurwolkje naast je bed wil zetten. Ze hebben wel 55 verschillende soorten oliën, dus er zit altijd wel iets lekkers voor je bij.

“Feel good, smell good & be happy”. 

Alle producten zijn 100% natuurlijk en 100% dierproefvrij. Als je bij Geurwolkje bestelt is de verzending gratis bij een besteding vanaf €30. Op werkdagen besteld voor 23.30 uur, dan heb je het de volgende dag in huis. 

Een Geurwolkje voor een betere luchtvochtigheid

Een te lage of te hoge luchtvochtigheid is niet alleen slecht voor bijvoorbeeld je houten vloer, maar ook voor je eigen gezondheid. Zo kun je in de wintermaanden bij een te lage luchtvochtigheid last krijgen van een droge huid, vermoeide ogen en geïrriteerde luchtwegen. Dankzij je Geurwolkje is dit verleden tijd, want zodra je het apparaat aanzet zal direct de verdamping van het water beginnen, zonder dat er warmte bij vrij komt. Je Geurwolkje is hierdoor geen gevaar voor de kinderen of huisdieren.

Mijn Geurwolkje Nimbus 2.0

Ik koos voor de meest populaire en tijdloze diffuser van Geurwolkje: de Nimbus 2.0. Je hebt deze Nimbus 2.0 in drie verschillende uitvoeringen, namelijk met een licht houten onderkant, donker hout of groen. In totaal zijn er achttien verschillende diffusers om uit te kiezen, dus er past er altijd wel één bij je smaak of interieur!

De Nimbus heeft als voordeel dat het naast een luchtbevochtiger en geurverspreider ook een nachtlampje is. Dit maakt de Nimbus ook enorm geschikt voor de kinderkamer. Er zitten 7 kleurstanden op:

  1. Rose red
  2. Sky Blue
  3. Cyan-Blue
  4. Blue
  5. Purple
  6. Pink
  7. Soft Yellow (subtiel sfeer licht)

Een diffuser van Geurwolkje is enorm makkelijk in gebruik. Je vult het bijgeleverde maatbekertje met water, druppelt wat olie erbij, stekker in het stopcontact en je kunt hem aanzetten. Je kunt hem voor 60 minuten, 120 minuten of zelfs 8 uur aanzetten. Hij stopt zodra het water op is, dus ook ’s nachts kun je hem veilig aan naast je zetten.

Het verbaast mij echt hoe goed zo’n klein apparaatje geur kan verspreiden, want zodra je nu binnenkomt of zelfs op de trap loopt ruik je al een heerlijk zomerbriesje. Tip voor in de zomer: kies een olie met citroen, om muggen te slim af te zijn.

Conclusie

Een Geurwolkje is zowel qua geur als qua design echt een toevoeging aan je interieur. Je hoeft er de hele dag niet naar om te kijken en toch zit je de hele dag thuis in een heerlijk frisse geur te werken. Van de winter weet ik zeker dat ik nieuwe oliën ga aanschaffen, om zo hopelijk de winterdip een beetje te verminderen.

 

Vergeet de code “NONSTOP10” niet te gebruiken voor 10% korting bij Geurwolkje!

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *