Stronger – Tennis / Padel Collectie

Stronger is al één van mijn favoriete merken voor sportleggings, maar nu hebben ze ook nog eens een padel/tennis collectie ontwikkeld. Ik ben fan! Met de kortingscode “20NONSTOP” krijg je 20% korting, ook op de gewone sportkleding.

Over Stronger

“We ervaren allemaal grote levensgebeurtenissen die ons ertoe zetten om sterk te zijn en ons te motiveren om nooit op te geven. Wij hopen dat het dragen van Stronger je inspireert en helpt bij een actieve en zelfverzekerde levensstijl. Onze collectie is een eerbetoon aan de ingebouwde kracht achter elke vrouw.”

Stronger is een Zweeds lifestyle merk dat over de jaren wereldwijd bekend is geworden. Met meer dan 700.000 volgers op Instagram kun je wel zeggen dat het merk succesvol is. Bij het merk kun je inmiddels terecht voor sportleggings, sporttops, sportbh’s, maar ook sporttassen, flessen, accessoires, swimwear en lounge kleding. Het merk staat vooral bekend om zijn uitgesproken prints en matchy outfits, zo kun je een bh, legging en topje of jasje allemaal in dezelfde print shoppen. Mixen & matchen kan ook met de collecties.

Bestellingen worden wereldwijd verzonden en de verzending is gratis. De levertijd is 2-5 werkdagen. Er is nu een sale gaande, helaas werkt de kortingscode “20NONSTOP” hier niet op.

De Padelcollectie

Padel is een hit, dus enorm slim van Stronger om hierop in te spelen. Zelf speel ik geen padel, maar wel tennis en mijn tennis garderobe kon wel een update gebruiken.

De collectie is ontstaan in samenwerking met een Zweedse padelspeelster, Margaux Dietz. In de collectie vind je rokjes, biker shorts, sportleggings, sportbh’s en tops die je allemaal kunt mixen & matchen. Zowel de biker shorts, sportlegging, als de rokjes zijn voorzien van zakjes voor je ballen. De items zijn verkrijgbaar in het wit, zwart en met een leopard printje.

Aangezien de collectie net gelanceerd is én het blijkbaar een groot succes is, zijn er veel items uitverkocht. Je kunt een e-mail notificatie instellen, zodat je weet wanneer het weer op voorraad is.  De kans dat de collectie in de toekomst uitgebreid gaat worden, acht ik zeer groot.

Op de foto’s draag ik de Ace skort gecombineerd met de signature tanktop. Beide items draag ik in een maat S.

 

Vergeet de kortingscode “20NONSTOP” niet te gebruiken voor 20% korting bij Stronger!

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *