Graduation Gift – Personalized Ring

Toen mijn oma vroeg “wat voor cadeautje wil je, als je geslaagd bent?” heb ik daar veel en lang over nagedacht. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een Mi Moneda ring met een handgeschreven “N” erop. Het perfecte (en persoonlijke!) cadeau!

Ik ben gek op gepersonaliseerde cadeautjes of cadeautjes met een verhaal erachter. Een groot deel van mijn sieraden draag ik dan ook dag en nacht en daar hecht ik veel waarde aan. Mijn eerste ideeën voor een cadeautje waren dan ook een medaillon of een armband en toen ik uiteindelijk verder googelde kwam ik bij de gepersonaliseerde sieraden van Mi Moneda uit. Het leuke hieraan vind ik, dat er niet zomaar een “N” in gegraveerd wordt, maar juist de iconische N die mijn oma schrijft. Ook kun je bijvoorbeeld een hartje, hartslag of andere dingen tekenen en op de ring laten graveren. Je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf wilt!

Brooklyn Ring

De ring die ik heb heet de Brooklyn ring, deze is te koop in het zilver, goud en rose. Ook heb je nog de keus uit een vierkante zegelring en een ketting met een vierkante of ronde pendant, ook te koop in het zilver goud en rose. De ring kost ingegraveerd pendant €101,50. Je kunt online het formulier downloaden, je design daarop maken en het vervolgens inscannen. Dit ging bij mij niet volledig vlekkeloos en daarom heb ik de klantenservice gemaild en die hebben mij enorm geholpen, bedankt daarvoor!

Levertijd

Aangezien ik snel op reis ga, was ik bang dat de ring dat niet zou halen, dus ook daarvoor mailde ik de klantenservice. De klantenservice stelde mij meteen en gerust en na 3(!) dagen had ik de ring al in huis! De ring kwam binnen in een chique doosje, daarnaast zat er een mooi etui in en wat boekjes van Mi Moneda zelf.

Ik ben dolblij met de ring en hij heeft ook een hoop emotionele waarde! Ik kan het hierdoor enorm aanraden als cadeau voor een dierbare of voor jezelf.

 

Kende jij het concept al?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *