Travel Essential – Samsonite Suitcase

Ik heb de afgelopen maanden veel gereisd en inmiddels weet ik wel welke dingen ik belangrijk vind in een koffer. De Samsonite Neopulse van Unique Bags & Travel voldoet aan al mijn eisen; hij is licht, gigantisch groot, makkelijk met 4 wieltjes te rollen en hij beschermt mijn spullen goed!

Mijn eerste reisjes deed ik ook met een Samsonite, maar met een trek koffer, die zonder kleding erin al 7/8kg weegt. Naast dat ik er een lamme arm en spierpijn aan overhield, kon er een stuk minder in mijn koffer, omdat de koffer van zichzelf al enorm zwaar was. Inmiddels heb ik de Samsonite Neopulse met veel meer inhoud, die veel minder weegt. Mijn nieuwe koffer is namelijk gemaakt van polycarbonaat, een enorm licht (en toch stevig) materiaal. De koffer is 75cm groot (hij is ook te koop in 55 en 69cm), met een inhoud van 94 liter en een gewicht van maar 3.4 KG. Daarnaast zitten er een TSA  slot en een cijferslot op de koffer, wat de koffer ook perfect maakt om te reizen naar Amerika, waar ze koffers met een TSA slot namelijk niet hoeven open te breken.

De koffer is ideaal voor een lange vakantie of reis en dankzij de trekstang en de 4 wieltjes erg handzaam. Voor een korte blogger reis waarbij veel outfit switches nodig zijn, is de koffer ook perfect ha-ha! Je kunt alles in de koffer goed ordenen dankzij de aparte vakken met ritsen en inpakriemen. De koffer kost € 269,00. Je kunt de koffer dus in 2 andere maten kopen, maar ook in 5 andere kleuren: wit, zilver, mat zwart, glanzend zwart en zandkleurig. Ik koos expres voor rood, omdat dit de koffer makkelijk herkenbaar maakt op een bagageband!

Over Unique Bags & Travel

Unique Bags & Travel begon met 3 winkels in Rotterdam Hillegersberg, Breda en Bergen op Zoom waar luxe, kwalitatieve en exclusieve tassen- en koffermerken verkocht werden. Inmiddels verkoopt Unique Bags & Travel businesstassen, reisbagage, damestassen, portemonnees en verschillende accessoires in allerlei prijsklasses! Ook kun je online shoppen bij de shop.

Je hebt je bestelling bij de shop met 1-2 werkdagen in huis, daarnaast wordt je bestelling gratis thuisbezorgd in België en Nederland en kun je het artikel gratis retourneren, ook in de winkels.

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *