Present to myself – Gucci belt

Er gaat niets boven een cadeautje voor jezelf kopen. Dat “from me, to me” momentje had ik weer even verdiend na het behalen van mijn Diploma. Het werd de iconische zwarte riem van Gucci!

Aangezien ik het afgelopen jaar aardig wat afgevallen ben en de helft van mijn kleding niet meer past en zelfs mijn riemen al aardig wat extra gaatjes gekregen hebben, werd het tijd voor een nieuwe riem! Althans, ik vond het een goed excuus voor een nieuwe riem. Ik had de riem al aardig vaak voorbij zien komen in magazines, op Instagram en hij had ook al meerdere malen in mijn winkelmandje gezeten. De riem is een aardige investering en dit wilde ik dan ook niet “zomaar even kopen”. Het liefst was ik dan ook naar de Gucci winkel in Amsterdam gegaan om hem te halen, maar helaas was er zo’n run op de riem, dat hij overal uitverkocht was en er online een wachtlijst was.

Ik besloot de riem uiteindelijk toch online te bestellen en na 1.5 maand gewacht te hebben was hij eindelijk weer op voorraad. Ook toen heb ik weer even getwijfeld of ik het wel of niet zou doen, maar uiteindelijk heb ik hem toch laten komen. De riem werd echt als een cadeautje to myself geleverd, inclusief Gucci envelop en Gucci strikjes om hem mee open te maken. Ik had het zelf niet beter in kunnen pakken ha-ha. De verzending en retournering is gratis bij de online Gucci winkel, je hebt je bestelling (mits op voorraad) met 3-5 werkdagen in huis.

Ik koos voor de medium variant van de riem, deze is 4cm breed, ook is er nog een kleiner maatje en een groter maatje. Tot nu toe past de riem door iedere broek, korte broek en rok die ik aangehad heb. Ook kan ik de riem perfect om een jurkje dragen als taille riem, omdat er genoeg gaatjes opzitten om hem zowel om mijn heup als om mijn taille te dragen. Een echte win-win!

De riem was een hele investering, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Net als een zwart leren jasje, vind ik een zwart leren riem een echte musthave voor je kast. Tijdloos en eindeloos te combineren!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *