Hotspot Amsterdam – Bam Boa

Bam Boa: het hotspotje in Amsterdam, dat eindelijk eens niet zo voelt als een hotspot. Het voelt als een beach club, midden in Amsterdam. Well done Kae!

Over Bam Boa

Bam Boa bevindt zich aan de Weesperzijde (ongeveer 10 minuten lopen van Amsterdam Amstel), in het pand van het Portugese restaurant Girasol. En dit is geen toeval: dit restaurant was namelijk van de ouders van de vriend van Kae Sutherland, een grote Nederlandse influencer. Samen met haar vriend en zijn broer hebben ze Bam Boa opgericht. Bam Boa is een soort strandtent, in Amsterdam. Het interieur geeft je ultieme beach vibes door al het bamboe en de lichte keuren. De muziek sluit hier ook perfect op aan.

Je kunt bij Bam Boa terecht voor late breakfast, lunch, diner en sangria avonden. Ze zijn iedere dag geopend van 9:00-22:00 en één keer per maand maken ze daar een uitzondering op. Namelijk tijdens de sangria avond, waarbij 1.5 liter sangria €15 kost, er een dj is en ze geopend zijn tot 2:00.

Op de menukaart vind je voor ieder wat wils, van salad bowls, tot sandwiches, tot acai bowls, tot french toast. Als je er voor een diner komt, reken dan op gezellig hapjes delen.

Bam Boa Lunch

Ik ging rond lunchtijd op een doordeweekse dag naar Bam Boa. We hadden wel gereserveerd, maar dat was niet persé nodig geweest. Het was gezellig druk, maar niet vol. Online reserveren kan je makkelijk online doen, dus ik kan het je wel aanraden.

Toen ik french toast op het menu zag staan, heb ik eigenlijk niet meer verder gekeken. Voeg daar een cappuccino met haver melk aan toe en ik was volledig gelukkig. De french toast was echt heer-lijk en anders dan anders, omdat het met bananenrood gemaakt is.

De vibe die bij Bam Boa hangt brengt je echt even in een vakantie sfeer, hoe regenachtig, grijs of koud het buiten ook is. De muziek is fijn en rustig, de bediening is vriendelijk, het eten en drinken is lekker én wat ik vooral fijn vond; je wordt niet gehaast, de tafeltjes staan niet te dicht op elkaar en je kunt echt even rustig zitten. Iets waar de meeste hotspots nog iets van kunnen leren. Oftewel: Bam Boa is een aanrader!

 

Ben jij al eens bij Bam Boa geweest?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *