Hunkemöller 3e item gratis

When life gives you lemons… dan ga je gewoon veilig vanuit huis online shoppen! Je shopt deze pyjama en alle lingerie, badmode, sportswear en nog veel meer met het 3e item gratis en daarbovenop krijg je met de code “HKMBBNONSTOPNI”  15% korting bij Hunkemöller.

Over Hunkemöller

Hunkemöller bestaat al sinds 1886, wie had dat gedacht? Inmiddels is Hunkemöller het grootste lingeriemerk in  Noord-Europa. Je kunt bij Hunkemöller voor veel minder dan alleen ondergoed terecht, ze verkopen namelijk ook accessoires, swimwear, pyjama’s, sportswear en beautyproducten. Veel van de winkels hebben aangepaste openingstijden of zijn gesloten, maar gelukkig kun je online altijd terecht.

Om het online shoppen leuker te maken is het 3e product tijdelijk gratis (hier hoef je niks voor te doen, dit wordt automatisch in je winkelwagen verrekend), heb je 60 dagen om te retourneren én is retourneren gratis. Happy shopping dus! Vergeet de code “HKMBBNONSTOPNI” niet te gebruiken, deze werkt namelijk bovenop het gratis 3e product.

 

PJs all day

  1. When life gives you lemons

Aangezien ik zoveel mogelijk thuis ben, loop ik een stuk meer in mijn pyjama of joggingpak. Met deze schattige, kleurrijke citroenen pyjama is dat een stuk minder erg. Vind je een kort broekje te koud? De pyjama is ook verkrijgbaar met een lange broek. Aangezien het 3e artikel gratis is, kun je hem altijd met korte én lange broek bestellen!

2. HKMxDKNY

Mijn favoriete samenwerking van Hunkemöller van dit jaar is zeker wel die met DKNY. De combinatie van zwart/wit met neon vind ik erg gaaf en het feit dat alle pyjama’s gemixt & gematcht kunnen worden ook.

Beide pyjama’s draag ik zowel de top, als broek in een maat M.

Kortingscode

De kortingscode “HKMBBNONSTOPNI” werkt nog 2 dagen, dus twijfel niet te lang. De code werkt op alle items op de Hunkemöller site en werkt ook in combinatie met het 3e artikel gratis.

 

Heb jij al online geshopt?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *