Hotspot Dordrecht – Smooth

Mocht je eens in (de buurt van) Dordrecht zijn, ga dan zeker langs Smooth. Een hotspot met all day breakfast zoals french toast, acaï bowls, avocado toast én een uitgebreide keus aan koffie. Een Instagrammable interieur ontbreekt natuurlijk ook niet.

Over Smooth Dordrecht

Smooth Dordrecht zit in het centrum van Dordrecht (Voorstraat 349 to be precise) en kun je dus prima combineren met een dagje cultuur snuiven, winkelen of gewoon struinen door Dordrecht. De hotspot is donderdag en vrijdag geopend van 10:00 – 16:00 en zaterdag, zondag en woensdag van 10:00 – 17:00. Op maandag en dinsdag is Smooth gesloten.

Het leuke en unieke aan de hotspot is, is dat ze een bovenverdieping hebben die je al vanaf 10 personen af kunt huren. Zo kun je er een babyshower, verjaardag of iets anders leuks vieren. Daarnaast vinden ze het leuk om iets voor lokale ondernemers te doen, zo organiseren ze maandelijks een “Business en Bowls” event: “een netwerkontbijt voor vrouwelijke ondernemers uit Dordrecht en omgeving. Een informeel – en instagrammable – ontbijt om je netwerk uit te breiden, tips en ervaringen te delen en naamsbekendheid te creëren voor jouw bedrijf!” Hoe leuk?

Bij de hotspot kun je terecht voor all day breakfast (avocado toast, french toast, smoothie bowls, salades en veel, veel meer), high tea’s en een uitgebreide keuze aan lekkere koffie. Het menu vind je op de website. 

 

Mijn all day breakfast

Als er ergens een acaî bowl op het menu staat, dan kun je er zeker van zijn dat ik die ga bestellen. Het was een grote, smaakvolle bowl met flink wat toppings. Happy me! Smooth is zeker goedgekeurd als het op de bowls aankomt.

Daarnaast nam ik er een red velvet latte (opgeschuimde warme melk met witte chocolade, slagroom en een shot espress) bij. Ook deze is helemaal goedgekeurd. Zou ik dichter in de buurt wonen, dan zou ik al hun lekkere koffietjes eens een keer proberen.

Smooth is dus zeker een aanrader: ze hebben voor ieder wat wils, het is een knus (en toch instagrammable) plekje, de prijzen zijn leuk en het is midden in de stad.

 

Ben jij al eens bij Smooth geweest?

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *