Najaarsactie Saensun

Begin je net als ik langzaam op sneeuwwitje te lijken? Kijk je iedere avond naar last-minute vakanties naar de zon? Dan heb ik een fijne mededeling: tot en met 1 februari 2020 (!!) krijg je 10% korting bij Saensun als je meldt dat je via mij komt. Hoe leuk? *

Over Saensun

Saensun is een zonnebank in mijn dorpje, Krommenie. Bij Saensun kun je 7 dagen per week terecht om zonder afspraak te komen zonnen. Niet alleen kun je zonder afspraak, maar ook zo goed als zonder voorbereiding. Ze hebben namelijk alles voor je staan: van handdoekjes tot lotions tot make-up remover en deodorant.
Je kunt gratis voor de deur parkeren, maar in een dorp is op de fiets komen natuurlijk net zo makkelijk. Er zijn 5 zonnebanken: voor ieder huidtype is er wel een zonnebank. Daarnaast is het personeel gediplomeerd en kunnen ze je dus voorzien van goed advies. Ook over de cremetjes die goed zijn om te gebruiken onder de zonnebank. Dit is namelijk niet alleen fijn om sneller/mooier bruin te worden, maar ook om huidveroudering tegen te gaan en je huid te hydrateren. Voor mannen zijn er ook speciale cremes.

De top 3 cremes voor vrouwen en de “Gentleman” creme

Waarom zou je zonnen?

Ik merk dat ik in de winter echt zo’n één keer per maand in ieder geval verlang naar het gevoel van zon en warmte op mijn huid. Daarnaast vind ik eruit zien als sneeuwwitje ook niet echt fijn. De warmte van de zonnebank zorgt daarnaast voor ontspanning, warmte (ook goed voor je spieren), het kalmeren van psoriasis, eczeem e.d. en ook vitamine D krijg je ervan binnen.

“Teveel” is in de meeste gevallen niet goed, zo ook met zonnen. Je kunt het best rustig opbouwen en daarna bijhouden, het liefst in overleg met iemand van de zonnestudio. Daarnaast is het insmeren met een professionele zonnebanklotion erg belangrijk (dit is iets anders dan zonnebrand..). Ook de naverzorging, dus het insmeren en hydrateren van je huid is erg belangrijk.

Ook Lief & Leer vind je bij Saensun

Mijn zon avontuur

Nu de feestdagen eraan komen probeer ik ongeveer één keer per twee weken te zonnen, in combinatie met een creme. Wat ik zoek in een creme is vooral bronzing, die niet voor strepen zorgt en ook mijn huid goed hydrateert. Ik ga meestal 15-18 minuten onder de 7+ zonnebank, omdat ik snel bruin word en niet snel verbrand. Natuurlijk is dit voor ieder verschillend! Je kunt beter te rustig en laag beginnen, dan te hoog.

Saensun is een fijne zonnestudio, dicht bij huis, met een huiselijk gevoel (inclusief koffie, thee, water en andere drankjes), de verkoop van Lief & Leer (een handgemaakt accessoires merk ook uit ons dorp) en werknemers die je van goed advies kunnen voorzien. Ik kan het je dan ook zeker aanraden om langs Saensun te gaan en te genieten van de 10% korting! Het is ook een leuk idee om iemand een zonsessie cadeau te doen.

 

*de kortingscode mag één keer per persoon gebruikt worden

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *