HP Tango X – Art Give-away

Een paar weken geleden was ik aanwezig op het HP Tango X event, waarbij ik de nieuwste printer te zien kreeg (en mee mocht nemen), HP Instant Ink uitgelegd werd en er speciaal voor mij een artwork gemaakt werd door Zender & Chaos. Wil jij kans maken op je eigen Artwork? Lees dan verder!

Over Zender & Chaos

Zender (Sander Pappot) & Chaos (Christiaan Dros) is een kunstenaars duo uit Amsterdam. Ook al ken je hun namen misschien niet, hun werk ken je zeker wel! Als je namelijk de posters van bijvoorbeeld Amsterdam Open Air of A Day At The Park wel eens hebt gezien, dan heb je het werk van Zender & Chaos gezien.

Ze hebben voor mij een nieuw logo gemaakt op basis van steekwoorden en mijn oude logo. En hoe tof is hij geworden? Ik mag 3 mensen blij maken met hun eigen artwork. Dat hoeft natuurlijk geen logo te zijn, dus wees vooral creatief. Heb je net je eigen bedrijfje opgezet en wil je nog een logo? Wil je je naam in gave, creatieve letters? Of wil je misschien alvast een toffe kerstkaart klaar hebben liggen? Let me know!

Het enige wat je hoeft te doen is te reageren onder deze blogpost of onder het bericht op Facebook. Zondag maak ik de 3 winnaars bekend. 

HP Tango

HP Tango is de eerste printer met een cloudgebaseerde, tweerichtingsnetwerkverbinding waarmee je overal vanaf elk device kunt printen, scannen en kopiëren. Daarnaast is het installeren van de printer super easy. Als je de doos open maakt zie je de printer erin zitten en 1 snoer en dit is ook echt alles wat je nodig hebt. Met het 3 stappenplan ben je binnen 5 minuten ready om te printen, het enige wat je namelijk hoeft te doen is de printer in het stopcontact te zetten en de HP app te downloaden op je smartphone.

Wat ik vooral vernieuwend aan de printer vind, is dat hij ontzettend leuk staat in je huis. Je hoeft je printer niet zomaar meer weg te stoppen of te verbergen, want deze mag gezien worden. Dankzij het strakke witte design staat hij overal leuk en met de hoes die je erbij kunt kopen, staat hij nog leuker in huis.

HP Instant Ink

HP heeft een abonnementsdienst bedacht die super handig is voor alle mensen die net zoals ik, te lui zijn om inkt te kopen en dan vervolgens maanden niet kunnen printen. Herken je de struggle? Met de HP Instant Ink service komt hier een eind aan. Instant Ink zorgt er eigenlijk voor dat je nooit zonder inkt komt te zitten. Na aanmelding voor de abonnementsdienst zal HP automatisch inkt bestellen, wanneer ze zien dat je bijna zonder zit. Daarmee voorkomt HP Instant Ink frustraties en bespaar je jezelf een tripje naar de winkel voor nieuwe inkt en niet alleen dat, je hoeft geen leveringskosten te betalen.

En het allergrootste voordeel als je Instant Ink gebruikt samen met de HP Tango en minimaal het Print Soms plan hebt: foto’s van 13x 18 die je vanaf je mobile print zijn gratis en gaan niet van je printjes per maand af en kun je dus onbeperkt printen!

Om de HP Instant Ink te promoten en zodat je het kan testen, heeft HP al een GRATIS plan als je 15 pagina’s of minder per maand print. Als je toch meer print, print je voor slechts 1 euro per 10 pagina’s. Dit gratis plan kan overigens niet op de HP Tango. Een andere optie is bijvoorbeeld het ‘Print Soms’-plan, waarbij je voor 50 pagina’s per maand maar €2,99 betaalt.  Als je minder print, dan neem je die pagina’s mee naar de volgende maand.

 

Misschien vind je dit ook leuk:

5 reacties

  1. Je logo is echt heel erg gaaf!

    Ik wil mijn eigen youtube kanaal gaan beginnen, daarom wil ik daar natuurlijk ook een super tof logo voor hebben! Ik doe mee met de win actie #fingerscrossed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *