Hunkemöller Bikini Guide

Welke bikini past het beste bij jouw figuur? Ik denk dat we ons dat allemaal wel eens afvragen voordat we naar de eindeloze keus aan bikini’s gaan kijken. Om het wat makkelijker te maken heeft Hunkemöller een Bikini Guide gemaakt.

Ik vind bikini’s shoppen één van de leukste dingen die er is en tegelijkertijd ook één van de vreselijkste dingen die er is. Als je in een pashokje met slecht licht (waarin je huid nog iets witter lijkt dan hij is), met bikini’s staat die niet bij jouw lichaam passen, dan verlaat je de winkel moedeloos en ben ik er althans vaak klaar mee. Daarom vind ik online shoppen DE uitvinding. Je kunt 100 verschillende bikini’s tegelijk bestellen, rustig in je eigen omgeving passen en dan uiteindelijk kun je de perfecte bikini houden.

Bij Hunkemöller kun je én online je bikini’s bestellen én online terecht voor advies over welke bikini het beste bij jouw figuur zou moeten passen. Natuurlijk moet je vooral aantrekken waar je je het beste in voelt (dit straal je namelijk uit!), maar wie weet dat het je wat leuke inzichten geeft. Zo droeg ik vroeger vooral bandeau topjes en draag ik inmiddels vooral triangel topjes. Daarnaast ben ik ook een groot fan van badpakken en hoog uitgesneden bikini broekjes.

De dingen die ik geleerd heb van de bikini guide:

  • Wil je wat meer rondingen creëren? Draag een bikini met ruches, strikken, franjes, vullingen of prints. Hierdoor lijkt het alsof je iets ronder bent.
  • Wil je iets juist kleiner laten lijken? Draag dan juist een effen kleur. Zijn je heupen bijvoorbeeld wat breder, draag dan een effen kleur broekje en juist een drukker topje. Ook kun je ervoor kiezen om een highwaisted broekje te dragen, om je benen wat langer te laten lijken en je buikje te verbergen.

De bikini waar mijn voorkeur dit jaar naar uitgaat is de Craftmanship bikini met een triangle topje met crochet details in een leuk roze kleurtje, met een simpel tanga bikinibroekje in dezelfde kleur, maar dan effen.

 

Wat heb jij geleerd van de guide?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *