Linda Foundation – 7 days a week

Je m’appelle zet zich met de actie 7 DAYS A WEEK in voor LINDA.Foundation. Er zijn 7 sweaters te koop voor elke dag van de week. Een groot deel van de opbrengst (€10 per sweater!) gaat naar gezinnen met kinderen in Nederland die het, 7 dagen per week, financieel zwaar hebben.

Linda Foundation

“In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. In Amsterdam zelfs één op de vier. Verwacht wordt dat dit aantal alleen nog maar zal stijgen. Deze gezinnen wil de LINDA.foundation tot steun zijn en hen jaarlijks wat onbezorgde momentjes bezorgen, waarin ze gewoon in een winkel kunnen kiezen wat ze willen hebben. Op deze manier weten ze ook dat er in Nederland mensen zijn die met hen meeleven.

Het goede doel is opgezet door Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. De stichting is bestemd voor ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen ze meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben.

De overheadkosten van de LINDA.foundation worden zo laag mogelijk gehouden en worden betaald door Linda de Mol en uitgeverij Mood for Magazines. Zo hebben donateurs de garantie dat hun gift in zijn geheel gebruikt wordt voor de gezinnen die het moeilijk hebben. “

Je m’apelle

Je m’appelle verkoopt casual en tijdloze kleding die je makkelijk kunt combineren. De kleding is van hoogwaardige kwaliteit en toch betaalbaar doordat de retail-schakel er tussenuit is gehaald, waardoor deze retail-marge nu rechtstreeks naar de consument gaat. De shop heeft iedere twee weken een nieuwe collectie. Daarnaast wordt er niet aan massa-productie gedaan en lopen er dus nooit teveel mensen in hetzelfde jurkje, t-shirt of truitje. Als je bij Je m’apelle voor 22:00 bestelt, dan heb je het de volgende dag in huis. Bij een bestelling boven de €29 heb je gratis verzending en gratis retournering.

7 days a week

Je m’apelle en Linda Foundation zijn samen met de “7 days a week” actie gekomen, omdat gezinnen (die het 7 dagen per week zwaar hebben) gesteund moeten worden. Voor iedere dag in de week kun je een leuke sweater kopen, in verschillende kleurtjes. De sweaters kosten €40 waarvan €10 gedoneerd wordt aan de Linda Foundation. De sweater  is erg zacht en nog fashionable ook. Combineer hem bijvoorbeeld met een blouse eronder en je bent ready to go. Een leuke sweater én een goed doel steunen, ik vind het in ieder geval een win-win! Ik draag de sweater in een maat M.

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *