Popcherry – Red Denim Dress

Mijn zomerkast puilt enorm uit inmiddels en vooral jurkjes hoef ik voorlopig niet meer te kopen. Bij één van mijn favo Australische webshops (don’t worry, ze verzenden wereldwijd!) shopte ik deze rode denim jurk.

Over Popcherry

Popcherry is een typische Australische webshop met veel leuke jurkjes, rokjes en topjes. Het is mij opgevallen dat de kledingstijl in Australië enorm verschild van Europa, wat niet erg gek is natuurlijk, want het is er bijna altijd mooi weer. De meeste meiden dragen vooral jurkjes die zowel uitgaan als strand proof zijn en vooral linnen wordt erg veel gedragen.

Popcherry verzendt wereldwijd voor 9,99 Australische dollar (€6,22) en boven een bestelling van $100 is de verzending gratis. Je hebt je pakketje ongeveer met 5-10 werkdagen in huis. Daarnaast vind ik alle producten enorm leuk geprijsd. Als je de valuta’s wil omrekenen, let dan wel goed op dat je de Australische Dollar gebruikt in plaats van de Amerikaanse, dit maakt een hoop verschil namelijk!

Amy Dress

Ik had een poolparty op de planning staan en dus was ik bij Popcherry opzoek naar de perfecte jurk waarin ik zowel kon feesten, als wel mijn bikini onder kon dragen. Zo kwam ik uit bij deze bardot denim jurk. Het fijne aan de jurk is, is dat het echt knoopjes zijn in plaats van drukkertjes, hierdoor kan de jurk niet zomaar openschieten als je te diep ademhaalt of je teveel gegeten hebt ha-ha en kun je afhankelijk van de gelegenheid een knoopje extra of minder opendoen. Daarnaast is hij van een enorm zachte denim stof gemaakt, waardoor hij zelfs met 30 graden enorm prettig draagt. Ook vind ik het feit dat hij off-shoulder is, de jurk nog leuker maken. Ik draag de jurk in een maat M en hij kost $59,99 (ongeveer €37).

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *