Lascana Swimwear Summer 2018

Ik heb in Australië al veel te veel nieuwe bikini’s en badpakken gekocht en ik kan dus wel zeggen dat ik ready ben for Summer 2018. Mijn tip is: je kan niet vroeg genoeg beginnen met de perfecte badmode te scoren. Daarom deel ik vandaag mijn favo LASCANA badpakken met je.

Als je 3 jaar geleden tegen mij gezegd had dat ik nu 10 badpakken in mijn kast zou hebben liggen, dan had ik je uitgelachen. Ik vond badpakken “ouderlijk” en zag mezelf er echt niet in lopen. Toen ik een keer besloot mijn eigenwijsheid aan de kant te zetten, werd ik verliefd op het eerste badpak dat ik aantrok. Sindsdien is mijn liefde voor badpakken alleen maar gegroeid, ik heb ze dan ook inmiddels in alle soorten en maten.

Het fijne aan een badpak vind ik, is dat ze voor ieder lichaamstype wel een badpak hebben. Zo was ik laatst op een poolparty en droegen de modellen badpakken met allemaal cut-out details, iets wat mij nóóóit zou staan, maar wat er bij hen prachtig uitzag! Daarnaast heb je badpakken met een extra beetje stof op sommige plekken, wat ze super flatterend maakt en het is natuurlijk fijn dat je met een broekje eronder meteen ready to go bent.

 

Mijn top 3

  1. Het ruffle badpak

Dit badpak is te koop in het zwart en bordeaux. Dankzij de ruffle is het badpak enorm jong en speels en kun je hem super leuk dragen met een shorts of rokje eronder. Het badpak kost €69 en is te koop in de cups B, C en D mate 70 tm 90.

2. Stripes lace-up badpak 

Lace-up details vind ik het allerleukst bij badpakken, vandaar ook mijn keus voor dit badpak en badpak nummer 3. Dit badpak kun je zo speels maken als je zelf wilt, door het strakker of losser maken van de touwtjes. Dankzij de streepjes is het badpak helemaal af. Deze kost €64,99 en is te koop in de cups A/B en C/D en de maten 65-85.

3. Little lace-up badpak

Als je badpak 2 net iets te heftig vond, dan is badpak 2 misschien iets meer jouw ding. Deze is te koop in simpel zwart of een neoroze achtige kleur. Het badpak heeft een klein lace-up detail, die je zelf niet kunt verstellen. Deze kost € 69,99 en is te koop in cup A-D en maten 34-46. Let op: er staat dat deze klein uitvalt!

 

Mocht je meer badmode willen zien, check dan vooral de website van LASCANA! 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *